Sally Hansen Salon Effects Real Tiras de esmalte de uñas

Försökte … Sally Hansen Real Nail Polish Strips

College mode

Sally Hansen Salon Effects Real Nail Polish Strips

Som en tjej som smörjer ut även det snabbast torkande nagellacket innan det torkar och flager av det omedelbart efter det, försöker jag alltid nya nagellack som lovar snabb torkning och långvarigt slitage.

Så jag var väldigt glad att lära mig om de nya Sally Hansen Salon Effects Real Nail Polish Strips. Dessa är inte som spikdekaler från barndomen, det vill säga blommor eller stjärnprydnader. Sally Hansen-remsor är gjorda med äkta nagellack och ska se ut som om de är målade på dina naglar.

Spikremsor finns i 24 olika stilar, allt från ljusa fasta ämnen som orange och gult till en mängd mönster inklusive djuravtryck, glitter, camo och denim. Jag valde Omfattningschock mönster, en ljus regnbåge av färger i ett funky tryck. Vill du se vad jag tyckte om dem? Läs vidare för min erfarenhet av Sally Hansens Real Nail Polish Strips.

Ansökan:

Steg 1: förberedelse

Sally Hansen Real Polish Strips - Förberedelse

Bildens författare

Satsen, som visas ovan, innehåller 16 nagellackremsor, en mini nagelfil / polermedel och en nagelbandspinne. Inkluderar också grundläggande illustrerade instruktioner. För det första är det nödvändigt förbered dina naglar för applicering vilket inkluderar att trycka tillbaka nagelbanden, forma naglarna med fil och jämna ut nagelytan med polermedel. Instruktionerna föreslår också att du ger naglarna en sista gång nagellackborttagare för att rensa bort eventuella polermedel eller rester.

Steg 2: Applicera nagellackremsorna

Efter att ha fått naglarna klara var jag redo att gå. applicera emaljremsorna. Instruktionerna i satsen förklarar processen mycket bra, så applikationen var inte alltför utmanande. När jag först räknade de 16 remsorna som medföljde satsen, blev jag förvirrad, men lärde mig snart att de extra remsorna innehåller en mängd olika storlekar som passar allas naglar. Jag hade inga problem med att hitta remsor i rätt storlek för mina naglar.

För att ansöka är allt du behöver göra ta bort de två locken på vardera sidan av remsan. Ändarna på varje remsa är olika utformade, så det är lätt att matcha din naturliga nagelform. Lägg sedan helt enkelt remsan under nagelbandet och sträck (och jag menar väldigt lite) remsan över nageln. Jag bröt faktiskt en remsa från att sträcka den för hårt på min nagel – en annan anledning till att de extra polska remsorna är till hjälp! Använd sedan nagelbandet för att trycka på varje polstremsa på nageln.

Steg 3: Forma nagellackremsorna

Sally Hansen Real Nail Polish Strips - ansökningsprocess

Jag tyckte att det var bättre för använd mina fingrar för att trycka ner emaljremsorna runt min spik, då Använd nagelfilen för att försiktigt riva av överflödet.

Sammantaget var ansökan väldigt enkel, vilket var imponerande för mig, med tanke på att jag inte är den skickligaste personen. Från början till slut tog hela ansökningsprocessen cirka 30 minuter..

Även om det i paketinstruktionerna inte nämns att lägga till en topplack, applicerade jag en tydlig topplack över remsorna efter att ha läst recensionerna på Sally Hansens webbplats eftersom många andra nämnde att detta fick remsorna att hålla mycket längre. Detta gjorde att min ansökan tog lite längre tid.

Slutliga råd + granskning:

Sally Hansen Real Nail Polish Strips - Färdiga naglar

Sally Hansen Salon Effects Real Nail Polish Strip Kit lever upp till sina påståenden. Remsorna var relativt enkla att applicera och krävde uppenbarligen ingen “torkningstid”. Dessutom är mönstren vackra och mycket mer grafiska än vad du kan uppnå med nagellack från en flaska.

Dock, SH nagellackremsor blev korta när det gäller långvarig användning. Produkten hävdar att den kan ta upp till tio dagar utan att flisas, men jag slutade ta bort min på 7 dagar. Men jag kommer att säga att tack vare mitt deltidsjobb som servitör lider mina naglar mer än genomsnittet av slitage. Så på cirka $ 10 per kit kan dessa nagellister vara dyra att underhålla.

Jag betygsätter Sally Hansen Salon Effects Nail Polish Strips som 3 av 5.

Sammantaget är SH Nail Polish Strips ett utmärkt sätt att uppnå vackra och unika naglar utan mycket ansträngning. Även om jag inte tycker att de är särskilt lönsamma eftersom de inte håller så länge, älskar jag fortfarande alla fantastiska utskrifter och mönster som finns. De skulle vara idealiska för ett speciellt tillfälle där du vill göra något “extra”, men de är förmodligen inte praktiska att bära varje vecka.

Dina tankar?

Har du någonsin provat Sally Hansens nagellackremsor? Vilka var dina resultat? Har du några apptips att dela? Tror du att nagellackremsorna är värda $ 10? Finns det några nageltrender du vill pröva? Se till att lämna en kommentar och meddela mig!