Bolígrafos para uñas Sally Hansen

Försökte … Sally Hansen Nail Art Pen

College mode

Sally Hansen nagelpennor

Jag är helt besatt av nagelkonst; problemet är, förutom Konad nagelstämpel, jag kan inte riktigt göra det själv. Jag vill inte heller betala någon för att göra det, särskilt eftersom en professionell manikyr inte kommer att hålla mig mer än en vecka.

Efter helgen, efter att ha tänkt på nagelkonst på Tumblr, bestämde jag mig för att bita i kulan och köpa. Sally Hansen Nail Pencil på Walmart för 7 USD. Du kanske inte är en nagelkonstproffs med pensel, men en lättanvänd penna? Jag trodde att jag kunde få det att fungera.

Du hittar i princip dessa pennor i vilken apotek som helst i spikgången. De finns i massor av olika färger (jag valde svart), inklusive silver, vitt och rosa. Femton minuter efter att jag köpte min var jag tillbaka i min lägenhet och redo att börja rita fantastiska (eller, du vet, coola) mönster på mina naglar.

Min erfarenhet:

Sally Hansen Nail Art Kulspetspenna i svart

Spikkonstpennan är precis som det låter – en riktig kulspetspenna med en spetsig spets. Om du någonsin har använt en markör eller korrigeringspenna vet du redan vad du gör.

Mitt enda klagomål med pennan är att det tog ett tag för produkten att nå spetsen; Jag trodde först att det var felaktigt. När den väl är igång ger den dig verkligen en perfekt mängd nagellack – tillräckligt för att rita på, men inte för mycket för att få dig att springa.

Färgen var också super ogenomskinlig, vilket är ett stort plus. Jag bad min rumskompis skriva brev på var och en av mina redan målade naglar (tack MB!), Vilket tog fem minuter, såg bra ut och tycktes torka ganska snabbt. Eftersom jag inte ville att polisen skulle blöda bestämde jag mig för att vänta extra lång tid (45 minuter) innan jag applicerade överlacken, under vilken tid jag bara satt och tittade på Spice World.

När jag var redo att applicera överlacket såg jag att nästan alla mina “nagelkonst” hade raderats på något sätt, även om jag inte hade gjort någonting som skulle ha fått det att hända, irriterande, eller hur? Efter ytterligare en snabb applicering och en topplack tio minuter efter det, stannade min polska plus nagelkonst på samma tid som en vanlig manikyr.

Sally Hansen Nail Art Pen Review:

Detta borde vara uppenbart, men Sally Hansen Nail Art Pen gjorde mig inte till ett nagelkonstproffs. Men det gav mig ett enkelt sätt att göra grundläggande mönster som prickar eller ränder på mina naglar.

Om du är anständig att rita, skulle jag definitivt rekommendera att prova en av dessa pennor. Om du är riktigt bra kan du köpa en speciell borste: Hej, trevliga naglar! använd en 12/0 rund borste ($ 5,48 på Amazon) för dina fina detaljer. Eftersom jag inte är så konstnärlig är jag inte säker på att jag kommer att köpa en av dessa igen, åtminstone tills jag blir bättre på att använda den jag har.

I allmänhet, om du letar efter ett roligt sätt att byta naglar, köp en av dessa pennor, de är definitivt värt det. – Men förstå att nagelkonst inte är lätt och det kommer att kräva mycket försök och fel för att få det rätt! Och se till att ha på dig en överrock; dessa saker kan enkelt rengöras om du inte gör det.

Vad tror du?

Skulle någon av er använda den här spikpenna? Har någon av er provat det? Berätta allt och mer i kommentarerna!