Försökte Rihannas Fenty Beauty Pro Filt'r Foundation

Försökte Rihannas Fenty Beauty Pro Filt’r Foundation

College mode

Rihanna Hon är en av musikindustrins största drottningar och ikoner, och nu har hon utökat den räckvidden till smink med sin otroliga nya linje.

Lanseringen av Fenty Beauty har förändrat makeup-spelet för alltid och utmanat hur dagens varumärken producerar och presenterar produkter för kunderna.

Varumärkets framgång är utan motstycke. Kändisskapade sminkmärken har en vana att underprestera jämfört med mer etablerade varumärken, men Fenty Beauty är ett stort undantag från denna regel.

Rihannas engagemang för hennes sminklinje gjorde varje produkt fantastisk på sitt eget sätt, och detta ger mig hopp om att sminkföretag kommer att se detta varumärke som ett exempel på hur de ska driva sina egna varumärken i framtiden.

Utan vidare, idag ska jag granska Rihanna som det är så talat om Fenty Beauty Pro Filt’r Foundation, signaturprodukten från märket Fenty. Låt oss gå in i det.

Förpackning och pris:

Fenty Beauty Pro Filt’r Foundation Shade 120 | Sephora

Denna bas kommer i en elegant och imponerande flaska med en fantastisk pump. Sprid den perfekta mängden produkt. Du kan också se tydligt färgen på basen inuti, vilket är förvånansvärt sällsyntare än du kan förvänta dig.

Sidanot: resten av Rihannas skönhetsserie är förpackad i den ständigt populära nyansen som kallas tusenårsrosa. Mitt hjärta vill ha allt.

När det gäller priset prissätts produkten till 34 $, som är mellanklass för en avancerad bas. Med detta sagt tror jag att det är värt vartenda öre. Formeln och finishen, som jag snart kommer till, motiverar mer än denna kostnad.

Färgspektrum:

Utbudet av färger är det enastående inslaget i hela detta märke. Fenty Beauty har en enorm 40-skuggigt fundamentområde. Även om andra märken nu har basområden på över 20 nyanser, många saknar att inkludera de mest extrema tonerna i spektrumet.

Till exempel blir de ljusare nyanserna i de flesta foundationområden sällan blekare än Maybellines Fit Me Foundation vid 110, medan de mörkare nyanserna inte sträcker sig mycket längre än Revlon Colorstay Foundation på 450. .

Var inte rädd, Fenty Beauty har du täckt. Nyanserna är så väl valda och ta itu med ytterligheterna i spektrumet medan du inkluderar de perfekta tonerna i mitten av detta intervall. Grattis, flicka, för att du har skapat ett så omfattande utbud av stiftelser.

En sak att tänka på är att basen rostar (aka det blir mörkare) när det torkar. Se till att du går upp åtminstone en nyans, för den här valpen blir cirka 1-2 nyanser mörkare. Andra, neutrala toner tenderar att vara lite mer rosa än du skulle förvänta dig för en neutral tonfundament. Bara saker att tänka på.

Slitage och livslängd:

Fenty Beauty Foundation Light Coat vid 120

Denna grund torkar snabbt, så den bästa planen är att arbeta i små sektioner. Jag arbetade på mitt ansikte i fyra huvudområden (varje kind, panna och haka), och grunden blandades helt i ett område innan jag gick vidare till nästa.

Med en lätt päls (jag föredrar att min naturliga hud ska visa lite) såg min hud naturligt felfri ut och hade en anständig glöd. Formeln är flexibel eftersom den kan se lättare och mer naturlig ut som min eller förbereda produkten för mer täckning och mer glamorösa händelser.

I allmänhet såg min hud imponerande ut med bara en lätt päls. Jag har inte varit så imponerad av en ny bas på länge.

Visa ansikte mot hals (bara för skojs skull)

När det gäller livslängd tål denna grund ganska bra dagens test. Eftersom den torkar till en pulverformig, slät och tunn yta kunde den hålla kvar längre och blekna jämnare. Långsam applåder för denna produkt här. Super imponerad.

Dela dina tankar!

Har du provat Fenty Beauty Foundation? Att du trodde? Har du provat något annat längs linjen? Låt oss veta nedan!