Colección Goody Simple Styles

Försökte … Goody Simple Styles Collection

College mode

https://www.youtube.com/watch?v=4pmsLjQblLc

Jag har en bekännelse att göra: mitt hår är bundet. Mycket. Detta beror dels på att jag har en tvång att spela med honom, dels på att det finns så mycket av honom, men mest på att jag vill ha honom ur mitt ansikte. Under åren har jag antagligen samlat tusentals bobbynålar och fyllda djur, men jag är ständigt på jakt efter nya hårvårdsprodukter som kommer att ge mig det perfekta utseendet.

Cue Goody Simple Styles. Så snart jag såg reklamen på TV, som bara innehöll Spin Pin, visste jag att jag var tvungen att köpa den. För några dagar sedan gick jag in i min lokala CVS och köpte tre av godsakerna (jag är så cool!) Från samlingen: Snurrstiftet, han Modern Updo Maker och den Kamma för att öka volymen (han Ponny puffklämma Jag var utmattad.) Hur fungerade det? Fortsätt läsa så får du se!

Goody Simple Styles Collection

Spin Pin, Modern Updo Maker och Volume Boost Comb – 5,99 USD vardera på Target

1. Roterande stift

God snurr

Spinner Pin – $ 5,99 på Target

Som någon som bär håret i en stökig bulle mycket hade jag stora förhoppningar på den här produkten. Enligt reklamen gör den här korkskruvstiftet jobbet med 20 bobbipinnar. tjugo !! Det är ett halvt paket. Så snart jag kom hem var jag tvungen att prova det.

Efter att ha vridit håret till en perfekt liten knut, snurrade jag två snurrstift, en från toppen och en från botten. I reklamen använder de bara en stift, men instruktionerna säger att du ska använda två, och med mitt tjocka hår (jag skulle jämföra det med Anne Hathwayways struktur) är två ett måste. Två sekunder senare Den hade en perfekt dekonstruerad bulle.. Efter att ha provat så många ASOTV-produkter för den här kolumnen (och vanligtvis slutade besviken) tänkte jag hela tiden att det på något sätt skulle falla ut, men nej, Spin Pin höll mitt hår i 2-3 timmar, vilket är i princip hur ofta jag Jag kommer tillbaka. -Gör min frisyr ändå.

Mitt betyg:Jag är verkligen imponerad av detta och nu har jag båda stiften i min väska hela tiden. Jag ger Spin Pin en 9/10, ta bort en punkt eftersom nålen kan vara svår att ta bort (inte nödvändigtvis en dålig sak om du vill att din frisyr ska hålla fast!). I allmänhet, om du vill ha en rörig bulle, få den här ASAP!

2. Modern Updo Maker

Goody Modern Updo Maker

Modern Updo Maker – $ 5,99 på Target

Efter min framgång med Spin Pin var jag glad att ge Modern Updo Maker ett försök, vilket lovar att hjälpa dig att skapa den perfekta bullen.

När jag väl hade mitt hår i en bulle, enligt paketinstruktionerna, satte jag in Modern Updo Maker. Jag vridde sedan runt den för att skapa uppdateringen, och när jag tryckte ner den fortsatte den att skrapa i hårbotten, vilket var riktigt smärtsamt! För att undvika detta försökte jag trycka på nålen utan att låta den röra vid hårbotten. När jag gjorde det, faller uppdateringen bara av. Det var irriterande.

Slutligen, efter en halvtimme med att spela med det och många visningar av denna YouTube-video, satte jag äntligen Modern Updo Maker på rätt sätt (smärtfritt!). När jag fick rätt hade jag en fantastisk fransk känsla som varade hela dagen, även om nålen visade genom mitt hår..

Mitt betyg:Sammantaget betygsätter jag Modern Updo Maker som ett 6/10, tar bort poäng för svåra instruktioner och det obehag jag kände när jag satte på det de första gångerna. Om du inte sätter in det korrekt kan din uppdatering komma ut ganska snabbt! Om du vill ha ett enklare sätt att skapa en fransk känsla, investera sedan $ 5-7 på den här produkten, men se till att du följer instruktionerna korrekt eftersom du måste göra det igen flera gånger!

3. Kamma för att öka volymen

Goody Volumizing Comb

Bulking Comb – $ 5,99 på Target

Av de tre Simple Styles-produkterna jag köpte var jag den mest skeptiska till den här; efter min misslyckade försök att använda Bump-It hade jag liten tro på dessa “volymförstärkare”. Men jag bestämde mig för att prova ändå.

Denna kam passar i min hand, mäter ungefär 3,5 tum lång och ½ tum lång. För att vara rättvis har mitt hår en volym ensam, mycket mer än den här lilla kammen kan ge, vilket kanske förklarar huvudproblemet jag hade med den här produkten.– Han är för liten för att göra en bra sak. Den lilla volymen det gav mig verkade obekväm, eftersom kammen är väldigt liten jämfört med mitt huvud. Som hit Volume Boost Comb fick mig att se ut som om jag hade en tillväxt ovanpå min hårbotten! Förutom detta kunde jag inte få det att stanna, och det fanns ingen användbar handledning online. Tummen ner.

Mitt betyg:Efter en annan dålig upplevelse med en bulking kam, ger jag detta en 1/10. Jag förstår verkligen inte hur den här produkten kan vara till nytta för någon, så spara dina pengar och hoppa över den här! Även en Bump-It skulle förmodligen fungera bättre än detta.

Min övergripande åsikt:

För Som sett på TV-produkter, Goody Simple Styles-kollektionen är ganska solid– Jag kommer definitivt att integrera Spin Pin och Modern Updo Maker i min skönhetsrutin. Naturligtvis är ingen produkt perfekt – jag hade problem med Modern Updo Maker, liksom den katastrofala Volume Boost Comb. Med det sagt såldes jag när jag lärde mig att använda Modern Updo Maker. Volume Boost Comb hamnade dock i papperskorgen. De kan inte alla vara hemma, men Simple Styles-samlingen slog 2-för-3.

Vad tror du?

Har någon av er testat dessa produkter? Vad var din upplevelse? Finns det andra ASOTV-produkter som du vill att jag ska prova nedan? Berätta för mig i kommentarerna!