College Fashion

Försökte det: Stylist Conair 1875

College mode

Fräs från Conair 1875

Jag tog inte mycket hårredskap till skolan i år eftersom jag visste att jag inte skulle använda dem. Under mitt första år tog jag med tre separata locktångar i olika tunnstorlekar, en stor hårtork, en liten platt järn och ett dyrt tjockt plattjärn som jag köpte för Hanukkah. Och för att inte tala om alla “bara var tvungna att ta med” hårprodukter, inklusive saltspray, en mängd olika torra schampon och allt annat Leah, 18, trodde att hon behövde.

Det behöver inte sägas att de flesta saker jag tog med användes sällan och blev ett besvär att förvara i mitt 11’4 “x 11’3” halvrum.

Här är jag, tre år senare, i en stor lägenhet med gott om utrymme, men jag tränar fortfarande mina lärda riktlinjer om nödvändighet när jag är på college: Ta vad du definitivt kommer att ha på dig; och glöm resten hemma. Det fungerar för mig och jag är mycket mer organiserad på grund av det. Om du någonsin desperat behöver, säg, krulla grädde, köp lite på en lokal Walgreens eller skicka sms till din familj för att skicka det i ett paket.

Håll nu mina riktlinjer i åtanke, vet att jag föreslår att du köper den här nästa produkten av hela mitt hjärta. Denna hårtork har verkligen förändrat hela min rutin. på ett enormt positivt sätt.

Med tanke på att jag normalt lät håret torka, tänkte jag inte på att ta en hårtork till skolan. Men en viss dag hade jag inte tid att låta håret lufttorka innan jag gick ut i den frysande tundran, så jag bad min rumskompis att låna mig sin hårtork. Det var inte vad jag förväntade mig när han gav den till mig och det hade en konstig kam som sticker ut ur den.

Senare insåg jag att denna exakta artikel skulle förändra mitt liv utan överdrift för alltid. Conair 1875 Styler torkar inte bara hår, det rätar ut och avlägsnar det samtidigt.

För bara $ 15 på Amazon kan du känna att du precis hade en salongknall, snabbare än din stylist behöver för att skapa den åt dig.

Jag kan inte hantera att använda en separat hårtork och en rund borste för att mjuka upp mitt hår. Mina armar blir trötta på att hålla olika redskap, mitt hår blir mer krusigt än normalt och hela processen tar år att slutföra. Det är inte värt det för mig.

Denna hårtork som rätar ut mitt hår samtidigt håller min morgonrutin kortare (möjliggör en mer värdefull sömn) och det är bättre för mitt hår än att använda ett strykjärn. Den levereras med tre separata tillbehör för att erbjuda en mängd olika stilar.

Som vi alla vet kan platta strykjärn vara otroligt skadliga för håret. Min stylist hemma lärde mig detta när jag borstade håret och sa att jag kunde säga att ett strykjärn var mitt hårverktyg.

Nu använder jag den här hårtork istället för strykjärn, plus en produkt som min stylist sålde mig skydda mitt hår. Det är en termisk barriärkräm från Aveda som heter Damage Remedy. Jag kamma mitt handdukstorkade hår lite efter att jag duschat och släppt det. Det ska läka och skydda mitt hår från värme och vad mina återvändsgränder har att visa, så långt det fungerar.

Efter föntorkning använder jag en John Frieda-produkt som heter Frizz Ease Secret Weapon som släpper ut krus och ger dig en snygg, polerad yta som också låser håret rakt i några dagar.

Jag brukar försöka Gå några dagar utan att tvätta håret eftersom jag fick höra genom många artiklar att tvätta håret för ofta kan göra det torrt. Att använda denna hårtork istället för ett platt strykjärn håller mina lås rakare och vackrare ändå. Så det är en extra bonus som också innebär att jag kan spendera mer tid mellan schampon.

I grund och botten älskar jag den här hårtork. Och eftersom de alla har olika hårtyper och olika sätt de gillar att se ut, känner jag mig mycket lycklig att ha hittat något som verkligen uppfyller alla mina behov.

Vill du prova Conair 1875?

Har du en hårprodukt som ser ut som den uppfanns för dig? Om inte, prova Conair 1875 Styler.Den fungerar på alla hårtyper och kan fungera för dig. Låt mig veta i kommentarerna.