Förändring av stil: blommakransen för alltid

Hej allihopa! Idag tar jag vår Style Change inuti eftersom jag har varit upptagen med att fatta beslut och bli kär. Jag bestämde mig först för att det behövdes en förändring, så jag bestämde mig för att flytta mitt arbetsrum från det bakre sovrummet till fronten. Det betyder naturligtvis att en del dekoration är i ordning, så jag bestämde mig äntligen för att dagens häftklammer, för alltid blommakrans av EmmaLamb, det skulle vara det perfekta inspirationstycket för mitt nya utrymme. Sedan blev jag kär i ett skrivbord på $ 1500. Nej, jag köpte det inte, men en tjej kan drömma, eller hur? Och då kan du praktiskt taget skapa ett vackert rum runt det.

Så vad gör Forever Flower Garland Style Change värdig ändå? Jag föreställer mig att när jag är redo att renovera igen kommer det att se perfekt ut i min dotters rum. Nu behöver jag bara en dotter och $ 1500.

Stilklammer: Forever Flower Garland 1. Albino Blue Jay Print 2. Graverings Desk 3. Tom schweizisk lampa

Stilklammer: Forever Flower Garland 1. Behåll ditt drömtryck 2. Vadderat daisy trädgårdssängkläder 3. Shabby Vintage Living Room Table

Glad sommar! ~ Nicole | lillyella