Encabezado-Cozy-Comfy-Finals-Holiday-Coffee-Mug

Finals veckans mode: 3 mysiga och bekväma outfitidéer

College mode

Header-Cozy-Comfy-Finals-Holiday-Coffee-Mug

Som sista examensveckan kommer snabbt, jag har bestämt mig för att visa dig några outfitidéer som håller dig mysig och bekvämOavsett om du tar din fjärde kopp kaffe på kvällen eller skriker mot biblioteksskrivaren att du bara har slut på bläck. (Tro mig, vi har alla varit där). Läs vidare för att se alla kläder, liksom några av mina andra favoriter från den sista veckan:

1. Smarta ränder

Finals lagband

Köp det här utseendet:

Du är sen? Du kan inte gå fel med en randig tröja, särskilt en med en klassisk båthals och kantiga blixtlås. Ingenting är lättare på vintern Svarta byxor Y sjöstövlar, vilket är precis vad jag valde att bära med min randiga topp. Det är som komfortens trifekta.

2. Upprullad snöflinga

Finals Outfit Snowflake-tröja

Köp det här utseendet:

Det som hjälper mig att komma igenom finalarbetet är att drömma om jul (eller vilken vinterhelg jag firar!). Denna tröja är gjord av det mjukaste materialet i världen. För att hålla det bekvämt bär jag leggings och kil ankel stövlar. Dessa är de mest bekväma kusinerna med klackar!

3. Vem tränar i december?

Söt träningsdräkt

Köp det här utseendet:

Jag vet att du tänker: vem tränar i december? Det är dags för pepparkakslatte, sockerkakor och pumpabröd. Det är viktigt att träna sinnet, men du måste också träna kroppen! Du kommer antagligen att studera de närmaste två veckorna, men när du tar en paus, istället för att titta Ny tjej (sidnot: är jag den enda som inte stöder Nick och Jess tillsammans?), jag utmanar dig att träna. Du kommer att känna dig motiverad och stolt över dig själv! Nästa månad efter nyår kommer gymmet också att vara fullsatt! Du har en fördel om du börjar nu. Istället för några vanliga svarta leggings, eller tröjor och en t-shirt, älskar jag det tryckta löpande leggings. Jag älskar också den här jackan eftersom den har tummehål – Håller händerna varma och ärmarna skrynklas inte om du bär en tjockare jacka över den.

Kusin! Några favoriter från finalen

Sista favoriter

Köp mina favoriter från finalen:

Trodde att jag skulle smyga in några extra favoriter! För finalen gillar jag att ha glada nagellack nyanser; min alla favorit nagellack är en krämig persika och orange färg från Essie kallas Tårta deco.Min favorit snacks att äta på språng är klementiner, Y semester muggar få kaffet att smaka bättre under de senaste studietiderna.

Tankar

Vilka av ovanstående kläder är din favorit? Är du en av de som bär sportkläder för att gå till lektionen utan att träna? Slutligen, hur studerar du för finalen? Berätta vad du tycker genom att lämna en kommentar!