College Fashion

Fem sätt att bära ränder i vår för under $ 50

College mode

Om du är som jag har du också ungefär åtta olika randiga skjortor i din garderob (om än i olika storlekar och mönster), liksom andra randiga föremål utspridda överallt. Och du kan behöva några nya sätt att utforma dem.

Om det låter som dig, här är 5 sätt du kan hålla ditt klassiska utseende levande i dina ränder medan du fortfarande ser snygg ut i vår. Läs vidare till 5 söta sätt att bära ränder:

1. Klassisk randig t-shirt

Polyvore-set inklusive: randig t-shirt, jeans, gula espadriller med remmar, läppstift, brunt bälte och canvasväska.

Produkter: Topp – J.Crew Factory, Jeans – Uniqlo, Skor – Target, Bälte – Uniqlo, Väska – Blank kläder, Läppstift – Elizabeth Arden.

En klassisk randig t-shirt är något som de flesta har i sina garderober. Den jag valde för den här ensemblen är en bedårande version av en vanlig tee med en subtil ruffad fåll på båda ärmarna. Denna outfit är perfekt för en dag i staden. Du har en klassisk jean som du kan stoppa din skjorta i, samt vackra tillbehör som kompletterar utseendet!

Dessa plattformsspadriller är den perfekta nyansen av gult. De är tysta, vilket gör dem till det perfekta komplementet till den randiga toppen. Jag valde att bära ett klassiskt brunt bälte för det här utseendet eftersom det gör att en inbäddad skjorta ser lite snyggare ut. Ta en återanvändbar basväska och din favoritneutrala läppstift så är du redo för en rolig dag i staden!

2. Överdimensionerad randig klänning

Polyvore set inklusive: blå och vit randig klänning, träväska, blommig halsduk, par espadrillekilar och fenty läppstift.

Produkter: Klänning – H&M, skor – Target, väska – Amazon, läppstift – Sephora, Scarf – Target.

Nästa look är perfekt för ett speciellt evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest med vänner och familj, en sällskapshändelse eller till och med bara en dagsutflykt med din betydande andra, är det här looken lätt att bära. En av mina favorit saker är att blanda mönster och att para denna randiga klänning med en blommig halsduk är ett bedårande sätt att gå.

För de andra tillbehören i den här stilen valde jag lättröst från avancerade artiklar. Först hittade jag dessa mörkare solbränna. Du kanske har sett de dyrare Marc Fisher-paren eller de något billigare Steve Madden-paren; dessa mål är dock överkomliga och mycket bekväma. Denna utvalda koppling är också en mer prisvärd version av den ursprungliga Cult Gaia-kopplingen.

Se till att du bär en skön läpp med det här utseendet så är du redo för vilken händelse du har planerat!

3. Randig jumpsuit

Polyvore-set som innehåller: en randig jumpsuit, en korg i rotting, örhängen i guld och nakna klackar i färgblock.

Produkter: Monkey – Venus, Skor – Target, Bag – Vatten varje söndag, Örhängen – Bloomingdales.

Nästa look är sofistikerad och vacker. Den söta halsen och byxbenen kommer att se fantastiska ut på alla kroppstyp! Denna jumpsuit är ett annat fantastiskt randigt utseende som du säkert kommer att älska. Eftersom tryck är den framträdande faktorn i denna stil, se till att hålla resten av din stil ganska neutral.

När det gäller tillbehör är denna korg-stil väska modern och är ett perfekt komplement till denna uppsättning. Dessa skor är perfekta att visa upp, eftersom jumpsuiten är skuren ovanför fotleden. Jag lade till ett subtilt par örhängen som en fin touch.

4. Randiga byxor

Polyvore-set som inkluderar: randiga byxor, prickig skjorta, gula klackar och svart axelrem.

Produkter: Byxor – Mango, Topp – H&M, Skor – Amazon, Väska – Mango.

Det fjärde randiga utseendet har vågiga randiga byxor med slips i midjan! Jag valde att göra lite mer av en tryckmix i det här utseendet och para ihop byxorna med en subtil rufsig prickig blus. Jag är alltid ombord för att blanda prickar och ränder och dessa två passar riktigt bra ihop.

När det gäller tillbehör till denna uppsättning, trodde jag att eftersom vi redan gör två utskrifter, skulle det vara en bra idé att hålla extra enkelt. Lägg till en fin färg med din önskade sko och håll väskan neutral. Detta kommer att säkerställa att ditt utseende sticker ut utan att vara för överväldigande!

5. Randig maxikjol

Hur man bär ränder i vår: Outfit med svartvitt randig midikjol, röda klackar, kattväska, We Should All Be Feminists T-shirt, solglasögon

Produkter: Kjol – J.Crew Factory, Top – Hear Us Roar, Shoes – Charlotte Russe, Handväska – Nordstrom Rack, Solglasögon – Sunglass Spot.

För det senaste randiga utseendet bestämde jag mig för att gå med en fin randig kjol. Det här är en lång midi som alltid är på mode för mig. Midikjolar kan dock sluta se formella ut, så jag klädde utseendet i denna måste-ha grafiska tee.

Eftersom de viktigaste komponenterna i kläderna är neutrala, såg jag till att tillbehören verkligen sprang. Dessa färgblockklackar är sanna uttalande. Jag hittade också några matchande “influensglasögon” i rött. Dessa är väldigt fashionabla just nu och kommer att förbättra ditt utseende. Naturligtvis var jag också tvungen att lägga till en elegant vävd väska till det här utseendet.

Vad tycker du?

Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig att tänka på nya sätt att göra dina randiga föremål till en garderob. Om du bestämde dig för att replikera någon av dessa stilar, var noga med att tagga @collegefashion på sociala medier!