College Fashion

Fem perfekta bröllopsgäster att ha på sig i år

College mode

Fem klänningar för bröllopsgäster;  midiklänningsklänningar

Det är officiellt bröllopsäsong, och dessa inbjudningar kan bli heta och lämna dig med för många deltagare och undrar vad du ska ha på varje.

Ibland kan det finnas vissa klädkoder som gästerna förväntas följa, men för det mesta, när de väljer ett bröllop gäst outfit, kvinnor i allmänhet vänder sig till subtila klänningar, oavsett om de är eleganta eller kan bäras. maskera.

Nyckeln till att leta efter bröllopskläder är som alltid att hitta något som inte tar något bort från bruden. Det betyder att det inte finns någon vit / elfenben, inget överst och alltid följer klädkoden (om någon).

Det är viktigt att din klädsel är sofistikerad och respekterar bröllopsfestens önskemål, och för mig personligen har jag “stolt, inte högt” i åtanke när jag letar efter den perfekta klädseln.

Nedan har jag satt ihop en lista över fem bröllopsgäster som är perfekta för alla vår- och sommarbröllop du kommer att delta i.

1. Blommig midiklänning

Rosa blommaklänning med stiletter, handväska och smycken;  bröllop gäst kostym

Produkter: Klänning – Lulu’s, Clutch Purse – ASOS, Heels – H&M, Örhängen – Forever 21, Armband – Target

Är Lulus midiklänning med blommor och blommor Det är den perfekta klänningen för en sommar / tidig höst bröllopsgäst. Det är så vackert och romantiskt!

För att leka med klänningens ljusrosa nyanser valde jag några ljusrosa stilettos och en ljusrosa kopplingsväska. Sedan lade jag till silverarmbandet som en subtil touch och de präglade geo-strass öronklaffarna (örhängen) för att ge det en enkel men rolig bit ovanför halsen.

2. Tryckt wrap-klänning

Blå blommig midiklänning med vita peep-toe klackar och silverdetaljer;  bröllop gäst outfit

Produkter: Klänning – Lulu’s, klackar – DSW, Clutch Purse – Aldo Shoes, Necklace – Blue Nile, Armband – För alltid 21

Det var något i det här Klänning med blommönster i Lulu som jag älskade så mycket, jag var tvungen att inkludera den i en av outfituppsättningarna. Klänningen har en enkel form, men den har så invecklade detaljer i mönstret.

Istället för att gå med ett enkelt armband i silver, lägger detta tjocka utskurna armband lite drama till hela ensemblen och balanserar utseendet.

Jag ville lägga till fler silver accenter, så jag valde kopplingen och halsbandet för att ge utseendet en finhet. För att avsluta utseendet, lägg till vita peep-toe stilettos. Du kan också göra en naken sko här.

3. Spetsklänning för kvinnor

Rosa spetsklänning med guldsmycken och klackar och svart väska;  bröllop gäst outfit

Produkter: Klänning – ASOS, Klackar – Lulu’s, Clutch Purse – Target, Ring Set – Forever 21, Armband – Slut i lager, Örhängen – Kate Spade

Färgglada spetsar har varit en populär trend som jag har märkt när det gäller gästkläder för bröllop, och jag trodde det här rosa spetsklänning från ASOS perfekt fångade rollen som en bröllopsgäst.

Jag valde guldsmycken framför silver eftersom jag ville hålla det ljust.

Slutligen lade jag till den svarta totepåsen för att kompensera ljusheten med bara en tryckning. Jag älskar att den här väskan kan användas som en axelväska eller en standardväska.

4. Enkel utsvängd klänning

mintblå klänning med vita klackar och handväska, hänge halsband;  bröllop gäst kostym

Produkter: Klänning – Lulu’s, Heels – Forever 21, Clutch Purse – Nordstrom, Necklace – Kate Spade

Detta enkla och eleganta marinblå klänning från Lulu’s Det är den perfekta klänningen för en bröllopsgäst på våren / sommaren.

För att komplettera klänningens enkelhet lade jag till ett guldhängehalsband som kan anpassas med valfri bokstav eller fraser. Jag älskar de här stilettorna i vit marmor och tänkte att att para ihop dem med enfärgad klänning skulle ge ett lekfullt element till hela utseendet.

För att polera klädseln lade jag till en liten vit tygpåse som matchade skos vita och halsbandets guld.

5. Knyt axlarna och den snabba kopplingen

Produkter: Klänning – Forever 21, klackar – Lulu’s, Clutch Purse – Nordstrom, Necklace – Forever 21

Är Forever 21 båge stickad bärnsten klänning Det är en annan idealisk klänning för sensommar / tidiga höstbröllop. Inkorporera en höstfärg med en luftig somrig silhuett.

Eftersom klänningen är så enkel fortsatte jag den genom hela looken med de nakna klackarna och det guldhängande halsbandet.

För att förhindra att utseendet blir för mjukt, lade jag till den här roliga tote väskan med blommönster från Aldo. Det räcker att lägga till ett roligt element i kläderna, men det överväldigar inte det.

Tankar

Vilka är dina favoritklädestilar att ha på bröllop? Tyckte du att dessa outfituppsättningar var till hjälp? Lämna en kommentar nedan!