Botas tipo pantuflas

Fashionabla DIY tofflor som kommer att hålla dig bekväm också

Toffelskor

Även om våren är på väg är det fortfarande ganska kallt på natten! Ett trevligt och mysigt par tofflor är bäst att vara bekväm hemma på natten. Butiksköpta sneakers är vackra, men vi vet alla att livet är roligare med lite DIY!

Titta på dessa coola DIY sneaker tutorials för att hålla tårna varma!

Tröjor tofflor

Tröjor tofflor

Denna Sorta Old Life lär dig att göra mysiga och bekväma tofflor av en återvunnen tröja! Vad är bättre än att göra något du behöver med något du redan hade?

Tofflor stövlar

Tofflor stövlar

Dessa bedårande teckningar under tabellen är också gjorda av en gammal tröja! Nu har du stilalternativ för ditt återvunna sneakerprojekt!

Flip-flops för badhanddukar

Flip-flops för badhanddukar

Har du ett par gamla flip flops och en badhandduk som du inte använder? Följ Crafty Nest-handboken och förvandla dem till bekväma håriga tofflor!

Filt tofflor

DIY filt tofflor

Dina tår kommer att älska den mjuka känslan av filt om du följer den bekväma sneakerhandledningen på Will’s Casa!

Platta balettskor

DIY balett tofflor

Naturligtvis hänvisar vi inte till faktiska dansskor! Shabby Raggy Roses visar dig hur du gör ett bedårande par tofflor som ser ut som flickaktiga balettlägenheter.

Jean tofflor

Jean tofflor

Har du ett gammalt par jeans som du inte längre har på dig men inte har haft hjärtat att kasta bort? Guardian visar hur du kan förvandla dem till tofflor istället för att bli av med dem.

Furry kanin tofflorFurry kanin tofflor

Barn älskar sneakers också! Välj ditt mjukaste tyg, filt eller gamla tröja och följ stegen på Merriment Designs för att skapa dessa bedårande kaniner.

Plyscha tofflor

Plyscha tofflor

Få tyger är varmare eller mjukare än bra fleece. Kolla in Vixen Mades handledning för bedårande fleece tofflor!

Halkfria strumpor

Halkfria strumpor

Även om de kallas “tofflor” är det ibland poängen sluta att du glider på marken! Martha Stewart visar hur du lägger till en halksäker botten i dina favorit bekväma strumpor så att du håller dig varm utan att halka.

Filtsladdarsulor

Filtsladdarsulor

Oavsett om du föredrar att sticka eller virka behöver tofflorna du gör själv troligtvis sålar så att du inte glider över köksgolvet. Zen of Making har den handledning du behöver.

Tröja sneakers med filt inuti

Tröjasneaker med filt inuti

Vi kan göra om deras återvinningshandledning ger dig all vägledning du behöver för att göra tofflor som inte bara är bekväma som en tröja utan också är så mjuka som filt på insidan!

Tygskor

Tygskor

Syentusiaster har lätt för att göra tofflor av tyg i sin favoritfärg eller sitt favoritmönster. Prova Megan Ta Da-mönstret!

Tofflor med tröja

Tofflor med tröja

Du kanske inte har en gammal tröja som ligger, men do Har du en tröja som du vill återvinna? Kolla in hur Lately Reconstructed gjorde dessa sweatshirt sneakers!

Slips i tofflor

Slips i tofflor

Letar du efter ett enkelt sneakermönster bara för att täcka fötterna på trägolv istället för att hålla dem varma? Kolla in Elles exklusiva snörmönster med snörning!

Har du skapat DIY tofflor med en stil som du inte ser här? Låt oss veta hur du gjorde dem i kommentarsektionen!