Combinación de colores verde azulado lila

Färgkombination för att prova: kricka + lila

College mode

Lila krickfärgschema

Om du någonsin hamnar i en stilrutin är det ett bra sätt att leva upp i din garderob att spela med roliga nya färgkombinationer. I denna serie presenterar vi unika och oväntade färgkombinationer, sedan ger vi dig snygga outfitidéer så att du själv kan prova dessa färgkombinationer. För mer färgfokuserade outfitidéer, se till att kolla in våra tidigare inlägg i den här serien.

Att para ihop vackra pasteller med rika juveltoner skapar färgglada och snygga ensembler, och det är precis vad vi gör för den här månadens Color Combo-post. Vi älskar tanken på att ha en mjuk lila med en djup blågrön – det resulterande utseendet är vågat men inte överväldigande och helt perfekt för våren.

Behöver du några outfitidéer innan du spelar den här färgen? Bläddra bara ner för att kontrollera fyra snygga kläder med lila och kricka:

Ställ in n. 1: Spring chic

Denna första uppsättning är perfekt för en varm våreftermiddag. Börja med att para ihop en vit wrap-topp med lila shorts och ta sedan krickgrön med ett par sandaler. Denna roliga ormtrycksduk innehåller båda nyanser, liksom dessa ädelstensringar. Sluta med ett par lila solglasögon.

Omslagsblus, lila shorts, mönstrad halsduk, kricka sandaler

Produktinformation: Blus- River Island, Shorts- Tillbehör, Solglasögon- Topshop, Scarf- Bluefly, Ringar- Topshop, Skor- Clarks

Kostym 2: Färgglada affärsavslappnade

Skapa ett djärvt men ändå polerat utseende med färgblock genom att stoppa en lila topp i en mönstrad pennkjol. Lägg till lite mer kricka i form av dessa spetsiga tålägenheter, och accessoriseras sedan med ett ultra-glamoröst halsband. Spela med dina ögon med en fantastisk mascara så är du redo för din klasspresentation eller praktikplats.

Lila t-shirt, kricka med kricka, kricka, kragehalsband

Produktinformation: Top- Topshop, Kjol- J. Crew, Collar- Sole Society, Mask- Urban Decay, Shoes- ModCloth

Ställ in n. 3: söt på campus

För en avslappnad outfit med en elegant touch, använd pojkvänjeans med en blommönstrad linne som har lila och kricka accenter. Slip på några lågklackade sandaler och ta en elegant färgblockerad väska. Klä upp det med glittrande örhängen och avsluta sedan utseendet genom att måla dina naglar i en ljus kricka.

Blommig topp, pojkvän jeans, sandaler, lila väska, kricka nagellack

Produktinformation: Topp- American Eagle Outfitters, Jeans- Target, Väska- Tillbehör, Nagellack- Essie, Örhängen- ModCloth, Skor- Topshop

Dräkt nr 4: Happy Hour

Gå den moderna vägen i en krickblus med en asymmetrisk kjol och tjocka lila sandaler. För att få outfit att fungera för en lågmäld utekväll, accessorize med en sval lager krage och mörk fuchsia läpp. Håll fokus på ensemblet genom att placera håret i en söt tvinnad bulle.

Kricka blus, blommig kjol, lila skor

Produktinformation: Topp- ModCloth, kjol- Boohoo, halsband- BaubleBar, läppstift- Urban Decay, Shoes- Sole Society | Hårfoto: ELLE

Vad tycker du?

Skulle du någonsin kombinera kricka med lila? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Vilka andra färgkombinationer vill du ha här? Kom ihåg att lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!