Vestido menta, sandalias rojas, bolso con flecos

Färgkombination att prova: röd + mynta

College mode

Färgkombination för att prova mintrött

Om du någonsin hamnar i en stilrutin är det ett bra sätt att leva upp i din garderob att spela med roliga nya färgkombinationer. I denna serie presenterar vi unika och oväntade färgkombinationer, sedan ger vi dig snygga outfitidéer så att du kan prova dessa färgkombinationer själv. För mer färgfokuserade outfitidéer, se till att kolla in våra tidigare inlägg i den här serien.

mynta Det verkar finnas överallt just nu, men vi klagar definitivt inte – vi älskar denna fräscha, moderna vårskugga! När det gäller vad man ska ha på sig med den här trendiga färgen är ett säkert sätt att göra ett uttalande att para ihop en mjuk mynta med en eldig nyans av Röd. En touch av rött förstärker verkligen stilfaktorn för denna pastellfärg, och i sin tur hjälper mintgrön till att tona ner en djärv, iögonfallande färg.

Behöver du några outfitidéer innan du spelar den här färgen? Bläddra bara ner för att kontrollera fyra snygga kläder med mynta och rött:

Ställ in n. 1: Boho Glam

Denna eleganta men avslappnade ensemble skulle vara perfekt för en festival, picknick eller liknande utomhusevenemang. Börja med att para ihop en mintfärgad sommarklänning med röda ankelbandssandaler. En kantad väska fortsätter boho-vibe, medan en ljus crimson läpp lyser upp utseendet. Guldörhängen sätter pricken över i.

Mintklänning, röda sandaler, kantad väska

Produktinformation: Klänning- Forever 21, väska- Windsor, örhängen- ASOS, skor- BC skor, läppstift- “Fire & Ice” av Revlon

Outfit # 2: söt och färgblockerad

För en söt och färgglad vardaglig look, para ihop en prickig blus med mynta shorts. Tillbehör med matchande örhängen och en neutral korsväska. Fortsätt den avslappnade atmosfären med ett par platta sandaler. Kasta på ett par klassiska flygdukar för att komplettera utseendet.

Röd prickblus, mintbyxor, sandaler, örhängen

Produktinformation: Topp- Lord & Taylor, Solglasögon- Handtag, Väska- Tillbehör, Örhängen- Kate Spade, Byxor- Gap, Skor- ModCloth

Ställ in n. 3: kantig och feminin

Skapa en trendig och feminin outfit genom att kombinera en mintgrön blus med en röd blommig kjol. Detta guldhalsband är en elegant touch, liksom dessa spetsiga tålägenheter. Tillbehör med en faux krokodil-tryckkoppling, som ger utseendet struktur och intresse. Slutligen samla ditt hår i en elegant hästsvans med hjälp av en emaljerad hästsvanshållare.

Röd blommig kjol, mynta topp, spetsiga lägenheter, rött och guld halsband

Produktinformation: Krage- BaubleBar, Top- The Limited, hästsvanshållare- Nordstrom, kjol- boohoo.com, väska- DSW, skor- ASOS

Set # 4: Sommarsemester

De långa, lata dagarna på sommaren är nästan här och den här sista uppsättningen är perfekt för att slappa vid poolen (eller närmaste vattendrag). Börja med att stoppa en ljusröd bikini under ett par blå jeans. Lägg till en genomskinlig hjärtblus och mörka myntsandaler. Slutligen ta tag i en stråhatt som inte bara är snygg utan också erbjuder solskydd.

Röd och mintblus, jeansshorts, röd bikini

Produktinformation: Top- Love Culture, Hat- Gap, Shorts- Lord & Taylor, Sandaler- ASOS, Baddräkt- J. Crew

Vad tycker du?

Skulle du någonsin ha rött och mynta tillsammans? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Hur skulle du använda dessa färger tillsammans? Vilka andra färgkombinationer vill du ha här? Kom ihåg att lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!