Combo color calabaza burdeos

Färgkombination att prova: pumpa + vinrött

College mode

Burgundy Pumpkin Combo

Om du någonsin hamnar i en stilrutin är det ett bra sätt att leva upp i din garderob att spela med roliga nya färgkombinationer. I denna serie presenterar vi unika och oväntade färgkombinationer, sedan ger vi dig snygga outfitidéer så att du kan prova dessa färgkombinationer själv. För mer färgfokuserade outfitidéer, se till att kolla in våra tidigare inlägg i den här serien.

För oss är oktober = allt pumparelaterat, så vilket bättre sätt att fira säsongen än genom att införliva den distinkta orange nyansen i månadens Color Combo-inlägg? En djärv nyans som pumpa måste balanseras med något mörkare, varför vi valde att para ihop det med en djup, rik Bourgogne. Den resulterande kombinationen är oväntat elegant. Y helt perfekt för hösten!

Behöver du några outfitidéer innan du spelar den här färgen? Bläddra bara ner för att kontrollera fyra snygga kläder med vinrött och orange:

Kostym nr # 1: Coola färgblock

För ett avslappnat men ändå modernt utseende som fungerar på campus, koppla ihop burgundy skinny jeans med en djärv pumpafärgad tröja. Combat stövlar ger en cool atmosfär, medan den här mönstrade väskan är tillräckligt rymlig för att rymma dagens behov. Accessoarera ensemblet med ett glamoröst halsband.

Orange tröja, vinröd skinnies, stridsstövlar

Produktinformation: Tröja- Wallis, Jeans- Charlotte Russe, Halsband- BaubleBar, skor- Amazon, väska- Target

Dräkt nr 2: Feminine Edge

Skapa en feminin outfit med lite känsla genom att kombinera en pumpafärgad kjol med en spetsblus. Lägg till en trendig vinröd faux pälsjacka samt några bekväma ankelremmar. Slutligen komplettera med dessa vintage-örhängen och måla sedan dina naglar med en ganska benvit ton.

Vinröd jacka, pumpakjol, spetsblus

Produktinformation: Jacka- Forever 21, kjol- ModCloth, blus- Oasis, nagellack- Illamasqua. Örhängen- Isbildning, skor- ModCloth

Set # 3: Inspirerad av herrkläder

Vi älskar idén att sätta en orange knapp under en vinröd tröja för ett mysigt men ändå färgstarkt utseende. Svarta byxor är det perfekta komplementet, medan oxfords med klackar fortsätter den herrklädesinspirerade atmosfären. Lägg till en modern twist med blandade metallsmycken som den här fågelprydda klockan och spikörhängen.

Orange knapp, vinröd tröja, svarta byxor

Produktinformation: Blus- Lord & Taylor, byxor- Old Navy, tröja- Boohoo, skor- Amazon, klocka- Debenhams, örhängen- Max & Chloe

Ställ in n. # 4: elegant och polerad

Denna sista uppsättning är den perfekta kombinationen av komfort och stil. Börja med en pumpa orange klänning och lägg sedan till en beige kofta för värme. Använd de vinröda tonerna med ett par sammet loafers och en snygg crossbody väska. Ta på dig ett sött ugglaformat halsband för att få pricken över i.

Orange klänning, kofta, vinröd väska

Produktinformation: Klänning- AXParis, kofta- Handtag, väska- ASOS, skor- Dorothy Perkins, halsband- Wallis

Vad tycker du?

Skulle du para ihop pumpa med vinrött? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Hur skulle du använda dessa färger tillsammans? Vilka andra färgkombinationer vill du ha här? Kom ihåg att lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!