Combinación de colores orquídea azul marino

Färgkombination att prova: orkidé + marinblå

College mode

Marinblå orkidé färgschema

Om du någonsin hamnar i en stilrutin är det ett bra sätt att leva upp i din garderob att spela med roliga nya färgkombinationer. I denna serie presenterar vi unika och oväntade färgkombinationer, sedan ger vi dig snygga outfitidéer så att du själv kan prova dessa färgkombinationer. För mer färgfokuserade outfitidéer, se till att kolla in våra tidigare inlägg i den här serien.

Om du följer med i färgtrender, vet du att Pantone nyligen namngavs Strålande Orkidé Årets färg 2014. Beskrivs som “en härlig harmoni av fuchsia, lila och rosa nyanser”, tycker vi att Radiant Orchid ser särskilt elegant ut i kombination med sofistikerad Marin. Den neutrala nyansen balanserar de varma undertonerna i denna lila nyans och i sin tur sticker orkidén verkligen ut mot den marinblå.

Behöver du några outfitidéer innan du spelar den här färgen? Bläddra bara ner för att kontrollera fyra snygga kläder med marinblå och orkidé:

Utrustning n. 1: Tillbaka till grunderna

Lite tveksam att prova den här snygga nyansen? Börja med att integrera orkidéer i dina tillbehör, som visas i uppsättningen nedan. Koppla ihop en marinblå randig långärmad topp med dina favoritjeans och linda sedan en orkidéfärgad halsduk runt halsen. En marinmössa ger extra värme, medan taupe-stridsstövlar förstärker ensemblet. Accessoarer med dessa unika örhängen i kedja för att komplettera denna look.

Strålande orkidéhalsduk, marinblå randig tröja, jeans, stövlar

Produktinformation: Topp- Gap, Örhängen- Amazon, Halsduk- Nordström, Skor- Zappos, Jeans- H&M, Hatt- Tillbehör

Ställ in n. # 2: Elegans på campus

Ett annat fantastiskt sätt att visa upp din Pantone Color of the Year är med ytterkläder, som denna snygga men ändå praktiska orkidérock. En marinblå skaterkjol balanserar den gnistrande orkidén, medan en tröja med diamanttryck ger intresse. För att fortsätta den vinteriga atmosfären, lägg till ett par ogenomskinliga tights och några svarta ridskor. Slutför denna outfit genom att ta på dig en söt hjärtformad medaljong.

Orkidérock, marinblå kjol, tröja, ridstövlar

Produktinformation: Kappa- Delias, Tröja- Lager, Krage- Hett ämne, Kjol- Charlotte Russe, Strumpor- H&M, Skor- Pret-a-Beaute

Set # 3: Söt bekväm

Denna nästa outfit skulle vara ett bedårande utseende att rocka när vädret värms upp. Dessa prickade orkidéjeans parar perfekt med en marinblå blus för en avslappnad men ändå trendig look. Marinblå oxfords fortsätter den avslappnade atmosfären, medan en brun korsväska ger en praktisk touch. Accessoarera med dessa geometriska droppörhängen, gå sedan monokromatiskt genom att måla dina naglar i olika lila nyanser.

Orchid jeans, marinblå blus, marinblå oxfords

Produktinformation: Jeans- Yoox, Top- ModCloth, Örhängen- Forever 21, Bag- 18:00.com, Skor- Gap, Nagellack- Butter London

Set # 4: Polished Glam

En orkidéklänning är ett säkert sätt att bli märkt på en utekväll! Vi parade ihop den rufsade orkidéklänningen med prickiga strumpor och kilstövlar för ett roligt och kantigt utseende. Den här vintageinspirerade ringen ger gnistan till saker, medan en marinblå tratthalsrock håller dig varm hela natten.

Orkidéklänning, marinblå kappa, kilstövlar

Produktinformation: Kappa- Wallis, Klänning- Hannah Andersson, strumpor- Bananrepublik, ring- Vanessa Mooney, skor- Zara

Vad tycker du?

Skulle du någonsin kombinera orkidén med den marinblå? Gillar du årets Pantone-färg? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Hur skulle du använda dessa färger tillsammans? Vilka andra färgkombinationer vill du ha här? Kom ihåg att lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!