Combo de color magenta naranja

Färgkombination att prova: magenta + orange

College mode

Orange magenta färgkombination

Om du någonsin hamnar i en stilrutin är det ett bra sätt att leva upp i din garderob att spela med roliga nya färgkombinationer. I denna serie presenterar vi unika och oväntade färgkombinationer, sedan ger vi dig snygga outfitidéer så att du kan prova dessa färgkombinationer själv. För mer färgfokuserade outfitidéer, se till att kolla in våra tidigare inlägg i den här serien.

Sommaren är precis runt hörnet och vi bestämde oss för att fira vår favoritårstid med ett roligt, fräscht och väldigt vågat färgschema. Koppla ihop en lysande magenta med en ännu ljusare orange Det kan verka som en överbelastning av färg, men nyckeln till att ha på sig dessa sommarfärger är enkel – lägg bara till några neutrala till mixen för att balansera allt!

Behöver du några outfitidéer innan du spelar den här färgen? Bläddra bara ner för att kontrollera fyra snygga kläder med orange och magenta:

Kostym nr 1: finalvecka

Detta bekväma och avslappnade utseende är ett sött alternativ för en luftig vårdag. Börja med att kombinera en mönstrad blus med en magenta kofta. Lägg till ett par baggy, manschetterade jeans och ta sedan den översta orange nyansen med dessa neon macramé sandaler. Håll smycken nykter och klassiskt med ett guldmedaljonghalsband och vita emaljringar.

Orange blus, magenta kofta, jeans

Produktinformation: Krage- Net-a-Porter, Top- ModCloth, Ringar- ASOS, Jeans- H&M, Cardigan- ModCloth, Shoes- Aeropostale

Kostym nr 2: Middag med vänner

För en elegant men underskattad ensemble, koppla ihop en djärv magenta wrap-kjol med en spetsad tröja. Krydda upp saker med detta utmärkta orange halsband och sätt sedan på några trendiga sandaler med blockklack. Slutligen tillsätt lite extra glans med ett glittrande nagellack.

Magenta kjol, vit blus, orange halsband

Produktinformation: Top- Topshop, kjol- Nasty Gal, nagellack- Essie, halsband- BaubleBar, skor- Nytt utseende

Set # 3: Sommarsemester

Om du känner dig mer färgstark, försök para ihop en lätt magenta tank med några skräddarsydda orange shorts. Mjuka upp saker med remmar sandaler i nätet och accessoarera sedan med ett etsat armband. Sluta med ett par mönstrade solglasögon.

Magenta ärmlösa orange sandaler

Produktinformation: Top- Piperlime, Shorts- J. Crew, Solglasögon- Sole Society, Armband- Swell, Shoes- Yoox

Set # 4: Prom Party

Skapa ett roligt men ändå snyggt utseende med denna sista outfit. En magentaklänning med tappad midja kommer säkert att vända på huvudet, särskilt när den är ihop med orange ljuskronorörhängen. Håll saker i trend med en unik mönstrad totepåse som har orange accenter. Glöm inte att packa ett par klackar, som T-remsklackarna som visas nedan.

Magenta klänning, orange örhängen, mönstrad koppling

Produktinformation: Klänning- Dorothy Perkins, Örhängen- ASOS, Clutch- Stella & Dot, Shoes- 6pm.com

Vad tycker du?

Skulle du någonsin kombinera magenta med orange? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Vilka andra färgkombinationer vill du ha här? Kom ihåg att lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!