Combinación de colores para probar: verde cazador + vara de oro

Färgkombination att prova: huntergrön + goldenrod

College mode

Färgkombination att prova: huntergrön + goldenrod

Om du någonsin hamnar i en stilrutin är det ett bra sätt att leva upp i din garderob att spela med roliga nya färgkombinationer. I denna serie presenterar vi unika och oväntade färgkombinationer, sedan ger vi dig snygga outfitidéer så att du kan prova dessa färgkombinationer själv. För mer färgfokuserade outfitidéer, se till att kolla in våra tidigare inlägg i den här serien.

I vårt senaste Color Combo-inlägg begärde CF Su-läsaren några uppsättningar som innehåller grön jägareoch nu när september har kommit verkade det som den bästa tiden att introducera höstskuggan. När det gäller en rolig nyans som “matchar” med denna mörkgröna drogs vi till gullris, en intensiv gul ton. Den här rika kombinationen har en riktigt högkvalitativ känsla, perfekt för att visa upp dina skol-färdigheter!

Behöver du några outfitidéer innan du spelar den här färgen? Bläddra bara ner för att kontrollera fyra snygga kläder med goldenrod och hunter green:

Set # 1: Casual Cool

Skapa en bekväm men ändå snygg vardagslook genom att kombinera huntergröna jeggings med en randig tee. Snörstövlar fortsätter den moderna atmosfären, medan en guldcirkulär halsduk står i kontrast med jaggingsfärgen. Tillbehör med en rolig klocka och olika armband för en söt och avslappnad höstensemble.

Hunter greeen jeans, randig topp, goldenrod halsduk, stridsstövlar

Produktinformation: Topp- Nytt utseende, Jeans- ASOS, Armband- Forever 21, Klocka- Forever 21, Scarf- ModCloth, Shoes- Forever 21

Kostym nr 2: Vintage charm

Liksom klädseln ovan har den här en gyllene stav som en accent, vilket är bra om du känner dig lite färg-blyg. Börja med en vintage-inspirerad huntergrön klänning och ett par oxfords för ett feminint men underskattat utseende. Skulpturella örhängen fortsätter den vintagestämningen, medan den här strukturerade väskan lägger till ett stänk av djärv färg. För den sista beröringen, utforma håret i några lösa vågor.

Hunter grön klänning, goldenrod väska, oxfords

Produktinformation: Örhängen- River Island, klänning- ModCloth, väska- Zara, skor- Amazon | Hårfoto: ELLE

Ställ in n. 3: roligt och snyggt

För ett snyggt men ändå polerat utseende, försök att stoppa en draperad huntergrön blus i en guldtonad kjol. Definiera din midja med ett bälte: den här leoparden lägger till en touch av mode utan att dominera resten av outfit. Lägg till ett par söta ballerinor, sedan accessoarera med ett guldkedjelänkhalsband. Slutligen, lägg till en touch av gnistrar på dina naglar genom att måla dem med en glamorös guldflekad polermedel.

Hunter grön tröja, goldenrod kjol, ballerinor

Produktinformation: Topp- Windsor, halsband- Shopbop, nagellack- Deborah Lippmann, bälte- Ralph Lauren, kjol- River Island, skor- Pret-a-Beaute

Ställ in n. # 4: modern och avslappnad

Denna sista uppsättning är den perfekta kombinationen av avslappnad och förfinad. Börja med att stoppa in en prickblus i ett par pojkvänjeans och glida sedan in i en monterad jägergrön kavaj. När det gäller skodon valde vi loafers: det här parets metalliska yta ger en extremt fin touch till dessa extremt bekväma skor. Imitera bronstonen på loafers med tillbehör. I det här fallet lägger en bedårande ugglorring och pyramidörhängen till pricken över i det här utseendet.

Hunter grön kavaj, goldenrod blus, pojkvän jeans, mocs

Produktinformation: Blazer- Forever 21, Jeans- H&M, Top- ModCloth, Ring- Accessorize, Örhängen- LOFT, Skor- Minnetonka

Vad tycker du?

Skulle du para ihop goldenrod med hunter greeen? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Hur skulle du använda dessa färger tillsammans? Vilka andra färgkombinationer vill du ha här? Kom ihåg att lämna en kommentar nedan och låt mig veta vad du tycker!