Fantastiskt vackert: 15 fantastiska holografiska DIY-projekt

Fantastiskt vackert: 15 fantastiska holografiska DIY-projekt

Fantastiskt vackert: 15 fantastiska holografiska DIY-projekt

Om du är den typ av snygga projektälskare som älskar att hålla koll på modetrender och DIY-världen, så tvivlar vi inte på att du förmodligen är lika besatt av holografiska saker just nu som vi är. Det faktum att det finns så många lysande saker att köpa i butiker gör oss lyckliga, men det motiverar oss också att hitta ett sätt att göra våra egna. holografiskt inspirerade grejer hemma.

Om du är så beslutsam att prova lyckan holografiska DIY-projekt som vi var, om inte fler, här är de 15 av de bästa idéerna vi hittills hittat i vår sökning efter inspiration!

1. DIY holografisk laptopfodral

I vår värld, någraSaken kan anpassas tack vare våra DIY-färdigheter. Även vår teknik är rättvist spel! Kombinera det med vår kärlek till holografiska saker och vi är säkra på att det inte kommer att överraska dig alls att vi är helt galna över den här hemmagjorda holografiska bärbara ärmen som beskrivs steg för steg på Lucykiins.

2. Holografisk vas

Är du den typ av snygga hementusiaster som älskar att använda dina DIY-färdigheter för att krydda din lägenhet och införliva dina favorit saker i systemet? Tja, om du också gillar att ha blommor (äkta eller falska) i ditt hus, tror vi att du kommer överens. mycket ja, med något som den här glansiga holografiska vasen presenterad i detalj på A Beautiful Mess.

3. Holografiskt urtavla

Är du helt kär i den typ av rosa skimrande yta som du såg i det föregående projektet, men har inte riktigt en tendens att ha vaser i ditt hus? Då kanske du hellre vill ge din väggklocka en glittrande makeover! Studio DIY är här för att visa dig hur de gjorde det här fantastiska stycket i bara några överraskande enkla steg.

4. Blankt holografiskt slem

Vad är ännu bättre än silver eller iriserande glitter av holografiska saker? Samma gnista när det blandas med glitter, naturligtvis! Vi har alltid varit enorma slemfans, så vi är säkra på att du kan tänka dig att bli ännu mer upphetsad än vanligt när vi kom över tanken på Dream a Little Bigger för att blanda slem med det holografiska glitteret vi älskar så mycket.

5. Holografiskt fodral

Som vi sa, till och med vår hemmeteknologi är inget undantag från vår tendens att ge allt flashiga DIY-makeover! För att matcha vår fantastiska holografiska laptopfodral (som vi har gjort i verkliga livet) har vi gjort det ytterligare skapade ett telefonfodral som det här från DIY Jess som låter dig använda kontakt med alla våra vänner på en annan fantastisk holografisk enhet, bara för skojs skull.

6. Holografisk stol

Bläddrar du verkligen igenom vår lista och funderar på hur du inte blir trött på idén att lägga till holografiska ytor till de vanliga sakerna i ditt hem eller kontor? Så vi tror att du kommer att bli det mycket verkligen upphetsad av hur Paper n ‘Stitch tillförde en vacker skimrande yta till en hel stol. Prata om ett utvalt stycke.

7. Holografiska trasiga naglar

Samma underbart glänsande holografiska wrap som du har använt för att omforma objekt kan faktiskt användas för att lägga till en vacker holografisk glitter i dina egna händer också! Vi är helt kär i hur A Beautiful Mess använde plastremsor och placerade dem försiktigt på nagellacket för att göra en fantastisk holografisk manikyr.

8. Holografisk telefonficka

Om du älskar tanken på att göra ett holografiskt telefonfodral, men aldrig gillade den tuffare killen som stannar, eftersom du föredrar mer skydd för din skärm, här är ett bra alternativ i fickstorlek! Smart n ‘Snazzy visar hur du arbetar med holografisk “fuskpäls” för att skapa ett skjuttelefonfodral som har en hög glans, en silverkedjekant och till och med en tofs.

9. Holografisk glittermakeuphållare

Tänker du verkligen på hur mycket du älskar begreppet att arbeta med holografisk glitter men föredrar att göra något som räcker längre än det genomsnittliga partiet med slem? I så fall tror vi att du kommer överens mycket bättre med något som dessa fantastiska DIY Holographic Glitter Makeup Brush Holders presenterade steg för steg på Makeup Savvy.

10. Holografisk förtrollad spegel

Är du verkligen ett så stort holografiskt fan att även dina barn har blivit kär i den här blanka ytan? I så fall föreslår vi definitivt att vi tittar på hur En pumpa och en prinsessa gjorde dessa fantastiska hemsökta speglar av holografiskt papper. Det är ett tillräckligt enkelt hantverk för att små ska kunna göra sig själva, men de kan också leka med efteråt.

11. Holografiska kuddar

Har du verkligen hittat alla slags fantastiska holografiska tyger i din lokala textilbutik och nu behöver du bara lite inspiration och vägledning när det gäller att förvandla dem till något? Så vi har enda projektet åt dig, speciellt om du fortfarande har en ljus heminredning i åtanke. Ta en titt på hur Studio DIY inte bara gjorde fantastiska holografiska kuddar utan också avslutade hörnen med DIY rainbow pom poms!

12. DIY holografiska stövlar

Är du verkligen så otroligt upphetsad över tanken på att använda iriserande papper för att göra holografiskt inspirerade saker som du inte kan undvika att undra om det finns något sätt att använda ännu mer? Ta sedan ett par gamla stövlar som du hittat för vanligt nyligen och dra ut Mod Podge, eftersom fijngenoegen + Co. har enda Den typ av koncept du letade efter!

13. DIY holografiska löparskor

Bara om vi har det På riktigt Det fick ögonen med tanken på holografiska skor, men du är inte nödvändigtvis en bärare, här är ett koncept som hjälper dig att förvandla ett gammalt par löpare i några få enkla steg. Se hur dessa fantastiska holografiska och pärlstavsskor gjordes mer detaljerat hos Natasha Lee.

14. DIY holografiskt armband

Är du verkligen kär i den holografiska fuskpäls som vi visade dig tidigare när vi pratade om att göra en telefonficka, men är inte det projektet något du tror du kommer att använda? I så fall föreslår vi att du tittar på hur Smart n ‘Snazzy gjorde det här superslanka, ultrablanka armbandet.

15. Holografiska underlägg

Bara om du är det fortfarande Inte om den glödande frälsaren som är skimrande plastfolie och du vill ha så mycket holografiska detaljer runt ditt hem som möjligt, här är en annan enkel men ändå effektiv idé från Love Vividly. Hennes handledning visar dig steg för steg hur du använder mer decoupage-tekniker för att göra underbara rosfärgade holografiska underlägg.