A Visual Guide to Picking the Right Nail Polish Colors for Your Skin Tone

Fantastiskt nagellack för din hudton

En visuell guide för att välja rätt nagellackfärger för din hudton

Vi följer våra naglar noga (det tar alltid inte mindre än 20 minuter att välja den perfekta nyansen varje gång vi får manikyr, vare sig det är hemma eller i salongen), men det visar sig att vi har varit Allt felaktig. Vi borde inte matcha vår nagelfärg med våra kläder eller vårt humör, för precis som vårt hår och smink bör våra naglar matcha vår hudton. Det stämmer, det finns vissa färger som är det bästa nagellacket för blek hud och andra nagelfärger som bäst kompletterar mörka hudtoner. Hur insåg vi inte detta tidigare?

Vi frågade experterna och samlade några vackra nagelfärger i nyanser från naken till blå för att vägleda dig på din väg till manikyrperfektion.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.

Nagellack för hudtoner

Foto av Tiffany Hagler-Geard; Grafisk design av Candace Napier

Lätta hudtoner

Kolla in nagellack nyanser som kommer att se gudomliga ut! Tricket med bleka hudtoner är att hitta polerade toner som kompletterar, snarare än att konkurrera med eller tvätta ut, din rättvisa hudfärg. Här är ett speciellt urval av nyanser för att komma igång.

Naken: Nakenlack toppar konsekvent de mest populära lacklistorna, men att välja rätt naken för dig är definitivt en process av försök och fel. Kändis manikyr Elle, som arbetar med stjärnor som Blake Lively Y Jennifer Lopez, säger att de med ljusa hudtoner tror Emma Stone“Jag borde prova en ren rosa naken istället för beige, eftersom hon säger att den kan se gul ut.”

Orly strövar med mig nagellack

Med tillstånd av Orly.

Röd: Välj en klassisk färg, som röd på sulan på ikoniska Christian Louboutin-skor. Det är en färg som Elle säger kommer att smickra alla, även de med ljusa hudtoner. Se till att hålla den röda lacken mot ljuset när du handlar. Om du kan se igenom det, vet du att det kommer att vara rent. Även känd manikyrist och nagelguru Deborah Lippmann föreslår att du väljer en ren, fräsch röd med blå nyanser för att få ut det mesta av bleka hudfärger.

Louboutin nagellack

Med tillstånd av Neiman Marcus.

Rosa: När det gäller rosor har de med ljusa hudtoner massor av alternativ. Deborah säger att ljus hud helt kan flagga både rena pinks och superljus fuchsia med svala undertoner.

Butter London Jelly Polish Treatment

Med tillstånd av Butter London.

Blå: Du kan vara frestad att gå för det koboltet, men Elle säger att om du har en ljus hudton är marinblå ett roligt alternativ. Det är faktiskt en annan som fungerar särskilt bra om du har en varm underton. “Jag skulle säga att den här färgen är nästan universell”, säger han. “Marinblå passar så bra med någons hudton att du inte kan gå fel.”

Smith & Cult nagellack Amazon

Med tillstånd av Smith & Cult.

Nagellack för medium hudtoner

Foto av Tiffany Hagler-Geard; Grafisk design av Candace Napier

Medium oliv hudtoner

Medelhudtoner sträcker sig från en solbränna till olivgröna, och det ändrar de färger du bär bäst baserat på din underton. Dessa nagellackpinnar är dock universellt smickrande och vackra för din mediumtonade hudfärg.

Naken: Medan de med mycket ljus hud kan luta sig mot något med en antydan till rosa, kan medium hud hantera något som är lite mer beige. Lippmann beskriver sin favorit beige naken, “Mode” (bilden ovan) som en “full täckning gulbaserad färg.”

Essie gel couture knäppt och polerat

Med tillstånd av Essie.

Röd: Orange röda kan vara högsta i din läppstiftkollektion, men den nyansen kan också fungera bra med din manikyr. Elle förklarade för oss att om du hade en hudton som liknar Kim Kardashian, hon skulle välja en röd som hade en antydan till orange. På samma sätt säger Lippmann att han skulle välja något med gyllene undertoner. “En röd med gyllene undertoner kommer att få fram den naturliga glansen av denna hudfärg”, sa hon till oss.

Oliv- och juni CV-polering

Med tillstånd av Olive & June.

Rosa: TStrumpbyxor med medium hudtoner kan vara persikrosa särskilt smickrande, enligt Deborah. Leta efter klara men pigmenterade lacker för en saftig, sommaranpassad look.

Deborah Lippman HSN nagellack

Med tillstånd av HSN.

Blå: Medan medium hudtoner burk Om du gör pastellblå är en djup himmelblå ett ännu mer smickrande alternativ. Elle säger att du måste se till att oavsett vilken nyans du väljer har tillräckligt med pigment för att verkligen sticker ut bredvid din hud, särskilt om du har varma undertoner.

Nagellack Nails Inc.

Med tillstånd av Nails Inc.

Nagellack för mörka hudtoner

Foto av Tiffany Hagler-Geard; Grafisk design av Candace Napier

Mörka hudtoner

Komplettera din djupa hudton med nagellack som ger en imponerande färgfärg. Medan varje nyans av skalack ser fantastisk ut på mörk hud, här är våra val för de bästa nyanserna.

Rosa: Elle säger att mörkhudade människor ska hålla sig borta från ljusrosa. “Se till att du är det På riktigt bär rosa, säger han och pekar på ljus neon och fuchsia.

Essie Gel Couture Long-Wear 2-stegs nagellack, It-Factor

Med tillstånd av Essie.

Blå: Har du blues? Det är dags för de ljusaste intensiva koboltskuggorna, som verkligen sticker ut bredvid din hud. Om du vill göra en baby eller ljungblå måste du se till att det inte finns för mycket vit underton i formeln.

Elle och Mila Amazon nagellack

Med tillstånd av Elle + Mila.

Naken: När det gäller att välja den bästa naken för dig vinner grädde och beige nagellack med genomskinliga och gelatinösa formler igen. Elle säger att när hon arbetar med Kerry Washington, valde OPI: s “Samoan Sand”, bilden nedan, för den perfekta naken nyansen.

OPI samoan sand nagellack amazon

Med tillstånd av OPI

Röd: Medan nästan alla röda ser fantastiska ut med mörka hudtoner, säger Lippmann att djupa röda fungerar bra med mörkare hudtoner och ger “en liten variation.” Tänk på de rika, intensiva nyanser du kan hitta i ädelstenar eller ett fantastiskt glas rött vin.

Deborah Lippmann lady är tramp nagellack

Med tillstånd av Deborah Lippmann.

Uppdaterad den 11/8/2020.