Få “Sew Moe” med handgjorda kläder + Giveaway-vinnaren tillkännagiven

Jag är på humör att köpa idag. Så låt oss prata om Sy Moe – en unik kvinnokläderlinje med specialdesign av Moe Erin Donnelly.

Jag skäms nästan för att erkänna att jag bara har några handgjorda plagg i min garderob. Kläder är svåra för mig att köpa online, det är där de flesta söta handgjorda plaggen alltid är dolda (och många erbjuder inte retur). Lyckligtvis tillåter Moe retur, vilket är fantastiskt! Du måste kunna prova dina kläder för att veta hur det passar dig och allt det, eller hur?

Har du någonsin haft problem med att hitta kläder på Etsy med möjlighet att återvända om de inte passar? Eller är jag en ensam ranger i den här?

Och eftersom det inte finns något enkelt sätt att övergå till detta …

Sew Moe har ett specialerbjudande för februari månad: Köp någon Sew Moe-kofta och få ytterligare tillbehör från butiken 40% rabatt. SMSa Moe med detaljerna (en kofta och … vad?), Och hon förbereder ett paket åt dig.

Besök Sew Moe nu för att dra nytta av det specialerbjudandet och utforska resten av samlingen.

P.S. Jag är glad att meddela att vinnaren av den senaste presenten här på bloggen är Kay W. vem sa “Jag skulle göra något enkelt och neutralt, men med bara en aning färg. ”” Mina alternativ skulle vara grå, vit och en laxorange.Grattis Kay. Mejla mig på brittni (at) papernstitch (dot) com för att hämta ditt pris. Och tack till alla som kom in.