Ett argument till förmån för makeuptestare på apotek

Ett argument till förmån för makeuptestare på apotek

College mode

En handfull av mina favorit sminkprodukter för apotek.

Makeup testare De är inte nya för sminkvärlden. Märken på sminkdiskar och varuhusskönhetsbutiker (Nordstrom och Sephora, för att nämna två) gör att du kan prova nästan alla deras smink- och skönhetsprodukter. Dessa testare är oerhört hjälpsamma eftersom de ger dig möjlighet att testa en produkt innan du gör något. De har definitivt hindrat mig från att göra några allvarliga sminkfel!

Tyvärr har dessa underbara testare ännu inte debuterat på en viktig sminkmarknad: Apoteket. Med allt surret kring apoteksvarumärkena idag är jag ständigt förvånad över bristen på apoteksmink-testare på hyllan. Apoteket är en stor sminkmarknad!

Njut av härligheten i dessa vackra sminkhyllor.

Varje gång jag går in i en apotek, befinner jag mig att önska att det fanns testare så att jag kunde prova den spännande koboltblå eyeliner eller visa upp en foundation innan jag begick mina pengar. Tyvärr har mina önskningar om sådana saker inte besvarats, så jag bestämde mig för att ta ytterligare ett steg framåt med ett inlägg.

Här är två skäl till varför smink testare av apotek bör bli en trend.

1. Föroreningar

För det första finns problemet med kontaminering. Om du någonsin har tittat på smink på apoteket har du oundvikligen stött på en öppen behållare eller två. Under mina dagar på ett apotek kan jag inte berätta hur många gånger människor öppnade stiftelser och läppstift och lämnade dem på hyllan.

Jag vet att de flesta gör det med avsikt att testa en produkt, men det gör det inte mindre grovt. Tänk på det. Varje gång du öppnar en flaska bas för testning utsätter du den produkten för föroreningar. Alla bakterier och bakterier i huden och i luften har en chans att förstöra den produkten.

Vi bör alla göra mer för att respektera sälarna på sminkprodukter för apotek. Ingen vill köpa smink som tidigare använts; butiken tvingas kasta bort den. Det är därför testare är så hjälpsamma. Att erbjuda smink-testare till kunder skulle hindra människor från att öppna produkterna på hyllan. Mer ren smink för alla!

Maybelline läppstift och Almay foundation direkt från hyllan. Äckligt!

2. Att köpa smink utan att försöka är ett myntkast.

Låt oss vara ärliga, smink är komplicerat. Oavsett vår förtrogenhet med smink är det nästan omöjligt att välja en slumpmässig produkt som passar alla kvaliteter vi önskar. (Om du kan göra detta på begäran, vänligen kontakta mig direkt.) För det mesta är det en försök- och felprocess för att ta reda på vilken produkt som har alla rätt egenskaper, som rätt konsistens, färg och livslängd. . Hur kan vi förvänta oss att ha några idéer om dessa egenskaper om vi inte direkt kan testa produkten?

Att prova smink räcker liknar att prova på skor. Visst, ett par skor kan se bra ut när du först ser dem, men bara att titta på dem säger inte mycket om kvalitet. Du bör fysiskt prova dem för att se om de känner sig bekväma och om de passar den stil du vill uppnå. Detsamma gäller smink.

I allmänhet hoppas jag att en dag kan se testare tillgängliga på apotek över hela landet. Även om det skulle vara nödvändigt att se över nuvarande butikspolicyer, tror jag att det skulle vara enkelt att genomföra och generera mer försäljning. Y lyckligare kunder. Vinn-vinn, eller hur?

Vad tycker du?

Du håller med mig? Har du någonsin funnit att du längtar efter en sminkprovare på apoteket? Har du öppnat produkter på apoteket för att prova dem? Vad tycker du om människorna som gör det här? Låt oss veta nedan!