College Fashion

Enkla sminkidéer för Halloween (plus en håridé) som inte bryter banken

College mode

När Hallowe’en framträder väljer de flesta omedelbart en klädbaserad kostym. Visst, de ser fantastiska ut, men varför spendera alla pengarna när du kan skapa en lika fantastisk kostym med ingenting annat än smink?

Här är några enkla Halloween makeup idéer (plus en kostym som är baserad på ditt hår) som får dig att se otroligt fantastisk ut utan att bryta din plånbok.

Magisk sjöjungfru av djupa havet

Detta djuphavs, mystiska utseende är en av de bästa enkla Halloween-sminkidéerna där ute. Du behöver egentligen bara en huvudprodukt: färgglad ögonskugga. Det bästa är att du kan arbeta i vilket färgschema du vill! Personligen lever jag för Rhiannon Claires kombination av lila, kricka och vatten.

Hur man gör Halloween Mermaid Makeup - Produkter du behöver inklusive ögonskuggspalett, Glitter Eyeliner, Eyeshadow Primer, Metallic Lipstick

Produkter: BH Cosmetics Galaxy Eyeshadow Palette, Lime Crime Liquid Lip in Acid Fairy, Urban Decay Eyeshadow Primer, Makeup Geek Duochrome Shadow in Phantom, NYX Eyeshadow in Mermaid, NYX Glitter in Teal, Urban Decay Glitter Liner in Distortion

Lägg först en solid grund i din mörkaste färg var som helst du normalt konturerar (kinder, panna, käftlinje etc.). Lägg sedan ett par fisknät något förskjutet eller direkt över dessa områden och applicera din mellantonfärg för att ge skalan utseende. Gör detta igen med den ljusaste färgen för att skapa ett fantastiskt mångfärgat skalutseende.

Använd samma tre färger för ögonen för att återskapa en trefärgsgradient på ögonen. Applicera den mörkaste nyansen på hela ögonlocket, den medellånga nyansen mitt i ögonen och den ljusare nyansen i de inre hörnen. Se till och applicera mask så dina ögonfransar sticker ut mot det här snygga utseendet.

Slutligen applicera ett holografiskt eller skimrande läppstift för att slutföra din sjöjungfru smink Se! Om du vill kan du lägga till några inslag av glitter med en holografisk glitter eyeliner över skalorna.

PS: Om du inte har fisknät / inte vill köpa dem kan du applicera ögonskuggorna helt i detta format utan skaleffekten. Sjöjungfruens magi kommer att fortsätta att lysa! Det här sminkutseendet skulle också fungera bra för en enhörning eller älvdräkt om sjöjungfrur inte är din grej.

Popkonst eller komisk smink

Denna sminkidé kan verka skrämmande för en Halloween-kostym, men den är ganska lätt att hantera! Du kan enkelt justera intensiteten och detaljerna i den här dräkten så att de passar dina specifika ritfärdigheter. Allt du behöver är vattentät svartvitt ansiktsfärg eller flytande eyeliner, och du är redo att gå.

Hur man gör popkonst Halloween-smink: flytande eyeliner, vit ansiktsfärg, ljusa färger

Produkter: Kat Von D Tattoo Liner, Wet N Wild Liquid Lip i Missy and Fierce, Tulip Face Paint i svart och vitt, NYX Brights Ultimate Shadow Palette, Mac Akrylfärg i svart och vitt, NYX Liquid Liner i Vivid Sapphire

Att förklara hur man skapar den här stilen är svårt eftersom det till stor del beror på ditt ansikts form och egenskaper. Sanningen att säga, att titta på en video av någon som applicerar färgen i realtid (som dessa från Madeyewlook eller Nikkie Tutorials) kommer att göra det lättare att följa.

Vanligtvis, svarta linjer dras över de starkaste egenskaperna i ditt ansikte och där skuggor faller naturligt, medan Vita linjer De fungerar som accentmärken för att överdriva där höjdpunkter naturligt finns i ansiktet.

För det enklaste smink inspirerad av popkonst eller serier, applicera svarta linjer i kindbenens hål, ovanför / runt ögonbrynen, i ansiktet, på halsen och nyckelbenet och på läpparnas omkrets (naturligtvis efter applicering av rött läppstift), och applicera vit färg på nässpetsen och som accent på underläppen.

För att lägga till en andra nivå i denna kostym, använd änden av en sminkborste för att applicera vita prickar i ansiktet och använd en blå eyeliner för att rita en pöl av tecknade tårar under ögat.

Du kan hålla den här serien generell eller gå djärvare och skapa popkonstversioner av serietecken! Harley Quinn (av Jordan Hanz) och Wonderwoman (NikkieTutorials) skulle göra fantastiska kostymer. Hennes videor ger bra detaljer om hur man uppnår dessa utseende.

Lizzie McGuire och Miranda Sanchez

Det här alternativet är bra om du och en vän behöver en kombinationsdräkt. Vilket bättre alternativ än att gå som en av de mest ikoniska vännerna på 2000-talet? Lizzie och Miranda de var mål för total vänskap!

Denna idé gör också en fantastisk solokostym om du inte vill ha något tungt för smink till Halloween. Istället handlar det här om hår och kläder och innehåller några av de mest slående frisyrerna från 2000-talet.

Hur man gör en Lizzie Mcguire- och Miranda-kostym: Fjärilsklipp för 2000-talets frisyrer, Plus platta järn, Rainbow Elastics

Produkter: Scünci hårelastik, mellanliggande fjärilsklämmor, pastellfjärilsklämmor, sängkräm

Lizzies frisyrer är otroligt enkla och involverar det ständigt framträdande lockigt hår Y fjäril klipp trender som vi alla känner och älskar. För detta första utseende, krulla eller krulla hårsnitt slumpmässigt. Trimma sedan flera tunna sektioner med fjärilsklämmor. Gjort!

För en annan och mer avancerad stil, ta håret runt kronan och forma fyra minibullar på rad. Kläm ihop dem och dra sedan tillbaka resten av håret för att bilda en gripare. Lägg till ett pannband så har du en Lizzie-inspirerad frisyr!

Miranda Jag har alltid haft friskt hår, och den här stilen gör inte besviken. Dela upp håret i två stora sektioner på vardera sidan av huvudet och ha på dig färgade resår att binda tunna sektioner längst upp på huvudet.

Fortsätt binda de bakre sektionerna och lägg till de främre sektionerna när du sträcker denna rad elastik mot baksidan av huvudet. Använd ungefär fyra resår. Upprepa detta med håret under den första raden och på andra sidan huvudet. Mirandas klassiska utseende!

Vad är din Halloween kostym?

Vilket av dessa Halloween-makeup-utseende ska du prova? Vad ska du göra den här Halloween? Dela nedan!