El bollo de rosquilla

Enkla sätt att göra en elegant ballerinabulle

Vackra mönster

De flesta av oss måste ha imponerats av den eleganta silhuetten av ballerinor i klassiska filmer. Det är en populär och lätt frisyr för skådespelerskor att bära utan att oroa sig för att se oseriös eller försenad vid ett viktigt tillfälle. Vi kommer aldrig att glömma den fantastiska bilden av den fantastiska bruden vid ett bröllop också. Det är också en läcker frisyr när du vill hålla håret utanför ansiktet och nacken.

Det finns två typer av ballerinabullar: en är den runda munken ballerinabulle och den andra är den vridna ballerinabullen. Den runda munken ballerina bun är i allmänhet större än den vridna, men IMHO den vridna ballerina bun är mer elegant än den runda munken. Vi kan också göra det högt ovanför huvudet eller lägre strax utanför nacken.

Steg för att göra en vriden ballerinabulle:

  1. Det skulle vara mycket lättare för dig med vått hår eftersom vått hår kan få håret att falla ut, men det är valfritt om du gillar rörigt hår.
  2. Borsta tillbaka håret för att göra en hästsvans högst upp eller nedåt; det beror på vilken stil du vill ha. Fixa det sedan med ett gummiband.
  3. Vrid hästsvansen till ändarna, du kan också fläta hästsvansen eller dela upp den i två delar och vrida dem separat.
  4. Cirkla vridningen runt hästsvansens botten och stoppa änden under bullen.
  5. Sätt i några bobbynålar för att fixa det och dekorera det sedan med ett sidenband eller blommigt klipp.Den eleganta ballerinabullen

    Den eleganta ballerinabullen

Den klassiska ballerinabullen

Den klassiska ballerinabullen

Ballen med ballerina

Ballen med ballerina

Den blommiga ballerinabullen

Den blommiga ballerinabullen

När det gäller en munkballerinabulle, skulle vi behöva hjälp av stylinginstrument som munkringen, hårstrumpan och hårgelerna så att vi kunde få den superstora glänsande ballerinabullen. Du måste också kamma tillbaka och dra i håret för att vara i bättre form.

Munkbulle

Munkbulle

Bröllopsmunk

Bröllopsmunk

Den blommiga bröllopfrisyrbullen

Den blommiga bröllopfrisyrbullen

Den höga bröllopsmunkbullenDen höga bröllopsmunkbullen

Munkbulle med flätor

Munkbulle med flätor