Enkel DIY hänglampa!  (klicka igenom för hela handledningen)

Enkel DIY hänglampa

Enkel DIY hänglampa!  (klicka igenom för hela handledningen)

Easy DIY hänge lampa! (klicka för fullständig tutorial)Hej, jag är Sarah Sherman Samuel från Smitten Studio & A Sunny Afternoon och dyker upp med det här smarta och superlätta DIY-pendellampan. Jag brainstormade möjliga projekt för mitt nya hem med min vän och kollega Lauren Bradshaw, och hon kom på den här fantastiska idén att förvandla denna guld- och svarta skål från Ikea till ett modernt hänglampa. Jag älskar att det är ett billigt sätt att få utseendet på en Tom Dixon “Beat Light”.

DIY pendellampa: leveranserFörnödenheterna jag använde för detta är: 1. denna platta, 2. hängsats, 3. en borrmaskin, 4. en 1,75 ″ hålsåg, 5. en gammal glödlampa.

DIY taklampa: steg 1För det första steget mätte jag för att hitta mittpunkten på kedjedrevets baksida och borrade med 1,75 ″ sågkronan (som du kan hitta i vilken hårdvaruhandel som helst). Detta krävde lite ansträngning och en stadig hand. Se också upp för små metallflisor och damm som lossnar när du borrar – glas skulle säkert vara en bra idé! När borren går hela vägen har den ett hål i plattan för att sätta in den gängade delen av taklampan. Efter det, skruva bara på den lilla ringen från satsen, häng hänget och voila! Du har en vacker modern taklampa.

Easy DIY hänge lampa! (klicka för fullständig tutorial) Easy DIY hänge lampa! (klicka för fullständig tutorial) Jag tycker att det fungerar bra i min läskrog, men det skulle också vara underbart att hänga över ett matbord, eller till och med två av dem på nattduksborden på vardera sidan av sängen! Glad DIY. x Sarah

Credits // Författare och fotografi: Sarah Sherman Samuel.