College Fashion

En vecka med perfekta frisyridéer för onlinekurser

College mode

Hårverktyg - Frisyrer Idéer VeckorPexels

För många av oss har det gått några veckor sedan de sociala distanseringslagarna trädde i kraft och vi bytte till online-lärande.

Medan du arbetar hemifrån kan det definitivt möjliggöra en mer avslappnad och bekväm livsstil, men ibland tar det lite tid att förbereda dig för dagen kan ha en enorm effekt på din mentala hälsa. Det är också mycket roligt att testa nytt utseende!

Eftersom Zoom-konferenser och Skype-möten blir den nya normen är ett bra sätt att ändra ditt utseende prova nya frisyrer.

Läs vidare för en vecka med roliga frisyridéer att träna medan du umgås!

Måndag: Fransk fläta

Börja veckan med en enkel och direkt stil! (Kolla in handledningen på Cosmo-webbplatsen om du inte är bekant.)

Denna frisyr är en som du förmodligen lärde dig hur du gör på gymnasiet, och nu är det dags att återuppliva den. Även på måndag morgon är en fransk fläta ganska enkel att göra på 10-15 minuter.

Tisdag: Cloth Maiden Flätor

Du kanske har sett “jungfruflätor” självstudier tidigare; en fläta lindad runt huvudet. Denna handledning från A Beautiful Mess innehåller dock en mönstrad halsduk.

Skulle detta inte vara ett trevligt sätt att presentera dig för din klass online eller hålla tillbaka håret medan du försöker baka något?

Denna frisyridé kan vara lite svårare än en grundläggande fläta eftersom den måste fästas på huvudet. Men lita på mig, med lite övning är det lättare än det låter!

Onsdag: FroHawk

Denna frisyridé från All Things Hair är djärv och ett bra sätt att göra ett uttalande, särskilt om du har naturligt hår.

Det bästa med denna frisyridé är att du inte behöver raka en del av huvudet. Istället kommer du att skapa denna frisyr med flera hårelastik.

Torsdag: halv tousled dubbelknut

När du jobbar dig in i helgen, varför inte prova en enkel, mer avslappnad frisyridé som fortfarande känns som att du spenderade lite tid på att göra det.

Den här frisyren med dubbla knutar kan skapas snabbt, och den behöver inte nödvändigtvis vara snygg och perfekt för att se bra ut.

Fredag: Space Buns

Det är fredag! Fira genom att prova det här söta rymdbullet!

Även om detta definitivt är en av de tuffaste frisyridéerna i det här inlägget, ser det fantastiskt ut och kan också göras utan flätorna om du har kort tid.

Lördag: Mod Beehive

Hur kul är den här sjutton handledningen? Eftersom det är lördag och du förmodligen inte har några videosamtal att delta, varför inte spendera lite tid på att bemästra den här söta retro bikupan?

Även om du inte får bikupeformen rätt första gången kommer ingen att se den och du kommer att ha gott om tid att göra om den.

Söndag: rörig bulle

Veckan är nästan över och du har gjort ett bra jobb med att testa nya frisyridéer varje dag. Ta en paus från de mer komplicerade stilarna och koppla av med en klassisk rörig bulle.

Om du gillade veckans frisyridéer kan du fortsätta att träna dem nästa vecka, eller till och med prova några nya! När livet återgår till det normala har du dem redo att gå!

Skulle du prova någon av dessa frisyridéer?

Vilka var dina favoriter? Låt oss veta i kommentarerna!