Atuendo de St. Patrick

En trendig flickguide för att göra St. Patrick’s Day i stil

College mode

Shamrocks för St. Patrick's Day - söta St. Patrick's Day-kläder

Den 17 mars är det imorgon, den efterlängtade dagen där vi klär oss i grönt och guld medan vi deltar i aktiviteter på en dag (eller helg) för att fira semestern känd som Sankt Patriks dag.

Många klär sig i galna kostymer för St. Paddy’s Day, klädda i grönt från topp till tå. Vissa klär sig ut som leprechauns, medan andra bär galna pannband med shamrocks. Andra väljer dock helt enkelt ett bekvämt utseende som får dem att känna sig snygga … och det är så vi brukar semestra här på CF.

St. Patrick’s Day har många aktiviteter på dagtid som parader, festivaler eller pubrundor, men det är också en tid för kvällsaktiviteter som speciella middagar eller fester. Så om du behöver söta st patricks dag kläder För dessa aktiviteter och mer har du kommit till rätt ställe.

Nedan följer två dagars och två kvällsdräkter för St. Patrick’s Day utformad på olika sätt. Den bästa delen? Dessa söta kläder är helt billiga!

St. Patrick’s Day-kläder för dagen

Söt St.Patrick's Day Outfit: Shamrock T-shirt, High Waisted Jeans, Gold Metallic Mini-ryggsäck, Sandaler, Runda solglasögon, Charmarmband

Produkter: Skjorta – Forever 21, Jeans – Lulu’s, Sandaler – Charlotte Russe, Ryggsäck – American Eagle, Armbandsset – Forever 21, Solglasögon – Forever 21

Denna söta St. Patrick’s Day-outfit är ett utmärkt val för dagen, bärs för saker som en parad, en festival eller en bar och grill för drycker och lunch.

Forever 21 Four Leaf Clover White T-shirt är Saint Patrick’s Day-specifik, men du kan ersätta vilken grön T-shirt som helst om du vill.

Jeans med hög midja är mångsidiga och modeflickagodkända, vilket ger dig möjlighet att bära kläderna om det behövs. Under tiden lägger guldaccenten på skorna, handväskan, armband och solglasögon lite irländsk tur till ensemblet och placerar klädseln vid korsningen mellan casual och chic.

Komplettera ensemblet med sexkantiga solglasögon, som ger en retro touch för att avsluta utseendet.

Patrick's Day Look: Söt St. Patrick's Day-outfit med Shamrock-t-shirt, svarta skinny jeans, grön tygväska, nakna sandaler, guldsolglasögon

Produkter: Skjorta – New York & Company, Jeans – Abercrombie, Sandaler – Lulu’s, Clutch Purse – Lulu’s, Solglasögon – Genuine People

Den här enkla ombre paljettklöverskjortan är perfekt för dagtid, eftersom den är enkel och söt. Det är också ganska överkomligt!

I kombination med svarta skinny jeans med hög midja passar det här utseendet på en St. Paddy’s Day-parad eller festival. Lägg bara i en jeansjacka om det är kallt ute.

För att klä upp kläderna lite lade jag till en naken häl och solglasögon i guld för att klara kläderna (du kan bära tofflor eller fotkängor för sandalerna om det är kallt där du bor), efter guldtemat som semestern är känd för. .

För att lägga till lite mer färg slutförde jag kläderna med en liten skogsgrön totepåse, perfekt för att förvara dina tillhörigheter men tillräckligt liten för att inte vara en börda medan du njuter av din dag. Om du inte är en kopplingstyp, byt ut den mot en grön ryggsäck som den här.

St. Patrick’s Day Outfits for Night

St. Patrick's Day Night Time Outfit - Söt St.Patrick's Day Outfit med grön sammet motorcykeljacka, blommig blus, svarta vidbenbyxor, guldklackar, guldlagrad halsband och guldkorsväska

Produkter: Skjorta – ASOS, Byxor – Charlotte Russe, Jacka – Forever 21, klackar – ASOS, Halsband – Express, handväska – Barney’s

För det här utseendet började vi med en blommig skjorta, som kopplas in i vårhelgens tema. Den gröna motorcykeljackan och guldhalsbandet, klackarna och handväskan matchar festens huvudfärger.

Denna outfit är den perfekta outfit för St. Patrick’s Day-kväll eftersom den är sofistikerad men rolig och fräsch.

Pantsäckbyxorna med slips i midjan kommer att förlänga dina ben och guldhälen ger en viss höjd till utseendet, vilket är särskilt bra för kortare människor.

Det här utseendet fungerar både som en söt St. Patrick’s Day-outfit, perfekt för att umgås i en bar eller umgås med vänner, och precis som ett normalt vårnattutseende. Detta gynnar både din garderob och din plånbok eftersom föremålen kan användas flera gånger, inte bara under semestern.

Söta St.Patrick's Day-kläder - St.Patrick's Evening Look med grön axeltopp, Lätt tvättade jeans, guldkängor, metallic crossbody väska och guldhalsband

Produkter: Skjorta – Missguided, Jeans – River Island, klackar – Forever 21, Halsband – Forever 21, handväska – ASOS

En annan look som kan fungera vid flera tillfällen, denna St. Patrick’s Day-outfit är en perfekt balans mellan stilren och avslappnad.

Från axeln är den gröna satängskärningstoppen söt och helt trendig. I kombination med funky flared jeans får utseendet en modern hippiestämning.

För att lägga till guld accenter som spelar med julfärgspaletten är metallklackar och väska det perfekta valet.

Slutligen, för att ta allvaret från den övre halvan av kläderna, placeras guldvibbarnas halsband i ögonhöjd och avslutar ensemblet med en extra touch av intresse.

Tankar

Vilken typ av outfit ska du ha på dig för att fira St. Patrick’s Day? Lämna en kommentar nedan!