estadisticas web Skip to content

En omfattande strategi för att få ut det mesta av din kattyoga-resa

Woosah Your Way Into the Best Meditation Apps

Du kanske bor i en stad utan en Instagramdriven boutiqueekonomi, och låt mig i så fall kort förklara yogaens principer för katter: 1. Det är yoga. 2. Med katter. Dessa evenemang är vanligtvis värd för kattkaféer, som igen för de av er som jag nämnde ovan är små skyltfönster fulla av katter där du kan njuta av kaffe och ett mellanmål medan katterna springer runt dig.

Många kommer att berätta att yoga inte är en tävling eller en sport och att det handlar om egenvård, tacksamhet och enhet med världen. Och de skulle ha rätt. Men katt yoga är ett helt annat bollspel. Ha katter. Och det betyder att det finns satsningar. Y det där det betyder att du behöver strategier. Lyckligtvis för dig har jag gjort det ansträngande och otacksamma jobbet att delta i en kattyoga-kurs och nu kommer jag att låta dig dra nytta av min stora kunskap.

1. Klä för framgång (katt).

Det finns massor av faktorer att tänka på när du väljer din kattyoga-outfit. Den första är att kattkloer har visat sig vara det skarpaste materialet på planeten, så bär inte något som kan häva eller gå sönder, eller något du inte tror skulle se bättre ut med en Freddy Krueger-skärning. Om du känner dig lika skyddande för din hud, överväga att bära långa ärmar och byxor också.

Du vill också undvika baggy tröjor eller något som kan staplas upp runt dig under en nedåtgående hund; du betalar för att uppleva katter, och det sista du behöver är din syn att äventyras även ett tag. unik pose.

Jag vet också att det är en träningsklass, men att se till att du ser tillräckligt söt ut för att bli taggad är en viktig faktor. När allt kommer omkring finns dessa platser i Instagram-branschen, och du vet aldrig när du kommer att vara centrum för ett kattögonblick som de tycker är perfekt för The Feed. Om det händer kanske du inte vill se ut som Curmudgeon Oscar i en tampongkörning. (Lita på mig, du tackar honom senare.)

STYLECASTER |  En omfattande strategi för att få ut det mesta av din kattyoga-resa

2. Gå ensam, men gör allierade.

Jag är en stor förespråkare för att ta en vän till allt som kan tolkas som en gruppaktivitet eller till något som händer utanför hemmet där det finns främlingar. Yoga för katter handlar dock inte om människor, och säkert det handlar inte om vänskap. Det handlar om katter. Och det sista du behöver är avundsjukfaktorn om en av er samlar fler kattrörelser än den andra, och du vill definitivt inte att någon ska kunna försvaga dina katter.

Nej, yoga för katter är en ensamhet. För att behålla dina relationer och investera i din egen framgång måste du gå ensam. Precis som Frodo när han tog med sig ringen till Mordor måste du undvika dina relationer för uppdragets skull.

Med detta sagt kommer du fortfarande att behöva en allierad på din resa. Medan du är i kö för att komma in eller bli bosatt, bygg ett bra förhållande med någon nära. Detta kommer att vara till nytta om du befinner dig mitt i en bedårande fotografering och behöver någon för att dokumentera den. Dessutom är det svårt att få vänner som ung vuxen! (Men särskilt allt relaterat till foton).

3. Kom dit tidigt och välj en strategisk plats.

Om du ska delta i en tidig session som jag, kanske caféet inte öppnar förrän fem minuter innan ditt möte börjar. Du kan frestas att vänta på dig från din komfort i bilen och undvika långvarig social kontakt medan andra deltagare köar framför anläggningen. Detta skulle vara ett stort misstag, för att vara bland de första i raden har en stor fördel här: att kunna välja var du vill lägga din matta.

Jag rekommenderar att du hittar kattens matkälla och lägger dig nära den. det är en garanti för konstant närhet till katten. Att sitta nära ryggen är också perfekt, A) av samma skäl är det idealiskt att vara i ryggen för någon gruppövning, men B) det är också en idealisk utsiktspunkt att njuta av alla kattens upptåg, se vem som har de bästa interaktionerna med katter och imitera deras strategier.

STYLECASTER |  En omfattande strategi för att få ut det mesta av din kattyoga-resa

4. Håll huvudet i en jävla vridning.

Jag vet att det tekniskt sett är en klass, men fångas inte när du försöker följa varje ord som instruktören säger eller försöker utföra yogaställningar på ett sätt som inte generar dig framför gruppen. Detta är värdefull tid och mental energi som måste användas för att assimilera din håriga miljö. Katter är väldigt tysta av naturen, och om du tappar fokus eller köper till hela “håll ögonen stängda för att vara uppmärksam på din andning”, kan en katt parkera på din matta utan att du märker det.

När du gör ditt bästa för att utföra din flygplansställning, liksom flickan bredvid dig som ser orättvist sexig ut i sportbh-looken med leggings, kan ett dussin katter gå förbi utan att bli klappade. Det är precis vad flickan i sport-behå vill ha. Låt inte flickan i sport-behå vinna.

5. Använd bedrägeri om det behövs.

Titta, jag älskar katter, men de har inte en känsla av fair play eller ens distribution, eller ärligt talat, de har ingen lojalitet. Det är en del av dess “charm”. Men vad detta betyder är att du do du måste tävla om deras uppmärksamhet, och du måste vara hård om det. Har din yogamatta remmar eller strängar som från rätt vinkel kan se ut som en leksak för en passande kitter? Perfekt. Har du långt hår som en katt kanske vill leka med? Du är före spelet. Om du har tid i förväg (vilket du borde, om du följde steg 2), ta en leksak och leka med en katt i en minut för att förinställa en obligation som du kan tjäna pengar senare.

Framför allt undvik dock att vilja ha det för mycket. Katter liknar 20-åringar på många sätt; det viktigaste är att de kan känna sig förtvivlade och fly från det.