En modeguide till Super Bowl LIII

En modeguide till Super Bowl LIII

College mode

Hej tjejer! Hur mår de? Kan du tro att Super skål är det mindre än en vecka borta? Jag är mycket upphetsad över att se spelet och naturligtvis alla händelser som hör samman med det. Oavsett om du är en stor fotbollsfan, på klockfesten eller bara inte kan vänta med att fånga halvtidsshowen, kommer söndagens spel att bli episkt! Och naturligtvis är vi här med vårt spel modeguide, med en outfit och information om varje lag, samt några roliga och historiska fakta om det historiska spelet.

Super Bowl LIII kommer att spelas på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta Georgia. På arenan finns Atlanta Falcons som blev andra i NFC South i år. Det episka spelet kommer att spelas av New England Patriots och den Los Angeles Rams. Damer, jag är ett stort Pats-fan, men oroa dig inte, jag lägger min bias åt sidan för att se till att vår Rams-outfit är lika söt som Pats-outfit. Låt oss gå till guiden!

Super Bowl

Den första Super Bowl inträffade 1967 och spelades av Kansas City Chiefs och Green Bay Packers. (The Packers vann). Jag vet vad du tänker: fotboll var något långt före 1967. Du har helt rätt! Det var en sak. Men låt mig förklara vad som hände.

NFL och AFL var rivaliserande fotbollsligor på sin tid. NFL existerade till och med sedan 1920! Så de bestämde sig för att ha ett mästerskapsspel mellan sina mästarteam. Detta kallades Super Bowl. 1970 gick AFL samman med NFL, men Super Bowl överlevde för att bli mästerskapsspelet.

Under sitt 53: e år har Super Bowl utvecklats enormt, men har fortfarande en stark passion för fotboll. Idag är det ett vackert firande av amerikansk idrottslighet och kultur. Pittsburgh Stealers har titeln som de mest Super Bowl-segrarna med totalt sex! Det är dock New England Patriots som har haft flest framträdanden med imponerande 10.

New England Patriots

de Patrioter De är mitt team och jag kunde ärligt talat inte älska dem mer. Vår generation växte bokstavligen upp under Brady-Belichick-dynastin. Jag föddes i slutet av 1998 och deras otroliga era började 2000, så jag har aldrig träffat Pats utan deras ikoniska duo. När jag blir äldre och inser att ingenting varar för evigt blir varje Super Bowl mer speciell och värdefull. Jag är väldigt glad att se och kommer att heja på mitt lag varje sekund i spelet.

Nu lite historia! New England Patriots spelade sin första säsong 1960 och var ursprungligen en del av AFL. De har rekordet för de flesta Super Bowl-framträdandena vid 10 och har fem segrar (2001, 2003, 2004, 2014, 2016).

Produkter: Parfym – Jo Malone (Sephora), Tröja – Lulu’s, Clutch – Estee & Lilly (Target), Läppstift – Colourpop, Kjol – J.Crew Factory, Flats – Journee Collection (DSW)

Patriots har de klassiska amerikanska färgerna: rött, vitt och blått. Du kan ärligt talat inte gå fel med dem! Denna outfit är väldigt preppy, klassisk och elegant. Så det passar helt klart perfekt för New England-fans! Jag älskar den ruffade kjolen från J.Crew. Volanger ger ett vackert flöde till den traditionella a-linjekjolen.

Jag älskar också golv. De ser mycket ut som Ferragamo men är överkomliga för college-tjejer. De är mycket bekväma och du kan bära dem året runt. Dessutom är skuggan av rött BEYOND vacker! Denna outfit kommer att se till att du hejar på Pats i stil.

The Angles Rams

Ursprungligen från Cleveland 1946 flyttade Rams till Los Angeles och flyttade till St. Louis 1995, bara för att återvända till Los Angeles 2016. De har haft fyra Super Bowl-framträdanden och en seger 1999. Som ett lag som Det har flyttat en hel del, de har en otroligt varierad fansbas och är ivriga att spela söndagens spel. Lycka till dem!

Produkter: Nagellack – Essie, Handväska – Aldo, Jeans – Madewell, Highlighter – Becca Cosmetics, Boots – New Look (ASOS), Top – Forever 21

Denna outfit är SÅ LA. Det är snyggt och kantigt och hedrar Rams hemstad. Toppen är definitivt utgångspunkten för utseendet. Metallguldet är väldigt elegant och designen utanför axeln är imponerande. Jag älskar ärmarnas design och volangerna på toppen. Allt är så fantastiskt.

Jag är också ett stort fan av långa stövlar. Återigen, väldigt LA och väldigt trendigt just nu. Det kommer att få dina ben att se längre ut och ge dig mer höjd utan att behöva hantera smärtan som ofta är förknippad med stilettos eller andra skor.

Vem stöder du den här Super Bowl?

Är du team Pats eller Rams? Vilken outfit är din favorit? Låt mig veta vad du tycker genom att lämna en kommentar.