College Fashion

En guide till Kate Middletons smink och frisyrer

College mode

Så länge det kungliga bröllopet är över Kate MiddletonRegeringen som en skönhetsinspiration är över.

Med sitt klassiska men fräscha hår och smink inspirerar Kate till ett lätthanterligt utseende, även om hon bara är på en Zoom-samling.

Var noga med att kolla in vårt inlägg om Kate Middletons stil för att matcha vår guide till Kate Middleton smink och frisyr ner.

Hur man sminkar sig som hertiginnan

Hertiginnan av CambridgeSkönhetsstil är ett utmärkt exempel på enkel, klassisk smink i en tid då stjärnor tenderar att “bli konstiga eller gå hem”. Kate hoppar över proteser i ansiktet (här är det, Lady Gaga) och experimenterar med färg. Kate använder smink för att lyfta fram sin naturliga skönhet snarare än att jaga ett dramatiskt, teatraliskt utseende.

Medan inspiration från Kate spelar det roll håll sminken lätt och neutral.

Viktiga inslag i Kate Middletons sminkutseende:

  • Blush som kompletterar din hudton
  • Svart eller brun eyeliner
  • Väl definierade och väldefinierade pannor
  • Läppglans

Hur får jag Kate Middletons skönhetsutseende:

Börja med definiera dina ögonbryn korrekt med en grooming kit, som Benefit’s Brow Zings. Jag har nämnt detta kit i så många inlägg, men jag älskar det verkligen! Det släta, pigmenterade vaxet skapar ett naturligt vackert utseende. En viktig sak att tänka på är att välja en nyans som passar din naturliga färg. Vissa pennor eller geler i pannan kan ha en röd nyans, så om du inte har naturligt rött eller rödbrunt hår, håll fast med brunt.

Applicera rodnad på kindernas äpplen och svep uppåt. Välj en nyans som ger dig en naturlig rodnad. Detta kan vara svårare att göra med apoteksvarumärken, så det är värt att besöka en sminkdisk för att para ihop den med en nyans som fungerar för dig. Alternativt, även om färgen kan se fet ut, har Stilas Convertible Color Blush sägs vara en bra inbyggd rodnad och har fått fantastiska recensioner.

När det gäller ögonmakeup, Nyckeln till Kate Middletons ögonmakeup är svart eyeliner. För att fånga deras exakta utseende, skissera hela ögonkonturen, inklusive de inre kanterna. Polera utseendet med en touch av taupe ögonskugga och lite svart mascara.

För att sätta pricken över i på ett Kate Middleton-inspirerat utseende, applicera en rosa eller bärläppglans. Lyckligtvis för de av oss som inte är kungligheter kan du köpa en läppglans i en liknande färg som Kate billigt – det finns massor av apoteksbluffar för dina favoritnyanser.

Kate Middleton frisyrer

Gemensam nämnare i de flesta Kate Middletons frisyrer den har lockiga ändar. Använd ett locktång med brett rör, ge ditt hår en liten våg, börja ungefär 4 tum upp från dina ändar. Lägg till lite glansserum för att avsluta utseendet.

Lockiga ändar Lägg polermedel till varje jobb, även när håret är nere (som visas på bilden ovan).

För att återskapa Kates favoritlånga frisyr på detta foto, kolla in artikeln på BellaSugar för fantastiska tips om hur du uppnår utseendet!

Jag älskar hur Kate bär trenden för fascinator tillbehör med klass och elegans. Han älskar små bitar. Så gillar Kate, och Med håret uppåt (eller nere!), Komplettera din frisyr med ett pannband eller en kam.

Vad tycker du?

Har du ett favoritutseende från Kate Middleton? Gillar du hennes skönhetsstil? Skulle du prova någon av hennes frisyrer för vardagligt utseende? Vem tycker du är ett bra exempel på klassisk skönhet? Låt oss veta vad du tycker i en kommentar!