estadisticas web Skip to content

En asiatisk makeupguide: produkter och tips

College mode

Bästa asiatiska makeup någonsin - De bästa asiatiska makeupprodukterna med de bästa recensionerna

de K-skönhet Y Asiatisk skönhet Marknaderna har tagit fart de senaste åren och det kan vara överväldigande att navigera i det stora antalet produkter som nu finns att köpa. Dessutom innehåller många av dessa produkter ingredienser eller formler som inte är kända för västerländska skönhetsmissbrukare och måste appliceras eller användas på olika sätt för bästa resultat.

Det finns mycket information om asiatisk hudvård, men här kommer jag att fokusera på det bästa Asiatisk smink produkter och tips du måste prova.

För ditt ansikte:

DHC Velvet Fur Coat - Bästa asiatiska sminken

Nu är internet fullt av fantastiska recensioner för populära kuddfundament och BB- eller CC-krämer, som AmorePacific Cushion Compact ($ 60) eller Erborian BB Crème au Ginseng ($ 39), men jag vill uppmärksamma ett viktigt steg. före basen – primer. DHC Velvet Skin Coat ($ 21,38) är en gelbaserad grundfärg som minimerar fläckar och kontrollerar olja före foundation, vilket ger en vacker finish på huden även utan smink.

Som för concealer, SAEM Concealer ($ 6,09) är extremt prisvärd och ger en smidig, naturlig finish på fläckar eller under ögonen. Naturligtvis tenderar asiatiska skönhetslinjer inte att erbjuda ett mycket brett utbud av nyanser, vilket med tanke på variationen i hudton hos asiatiska identifierande makeupanvändare är ett problem som måste åtgärdas. Detta problem finns dock till stor del även i den västerländska skönhetsvärlden, vilket talar om ett bredare globalt problem inom makeupindustrin. Bortsett från allt detta är denna concealer lätt och har en utmärkt formel för snabb täckning.

Peripera Cushion rodnad - den bästa asiatiska sminken

Denna Peripera Cushion Blusher ($ 15) har supersöt förpackning som också är lätt att applicera jämnt, vilket kan vara svårt med grädde rodnar. En utbredd asiatisk skönhetstrend är en ren rodnad av ljus och saftig rodna, ger det en ungdomlig glöd och bedårande utseende.

Av dina ögon:

Ögonbrynsritning - Bästa asiatiska skönhetsprodukter

Mjuka och raka ögonbryn De har varit en grundpelare i asiatiska sminkstilar i flera år, och för er med lättare, mer glesa ögonbryn kommer denna Etude House-penna / spolduo (4,15 dollar) att bli din nya bästa vän. Det är inte bara löjligt prisvärt och tillgängligt, men den unika formeln gäller nästan som pulver, vilket ger en jämn, naturlig finish. Lär dig av asiatiska panntrender och experimentera med din pannaform! Du vet aldrig vad som kan fungera.

Clio vattentät pennfodral

Detta prisbelönta flytande eyeliner av Clio ($ 13,20) är djupt pigmenterat och glider lätt med sin kulspetsdesign. Det är också vattentätt, vilket förhindrar fläckar medan du bär det under dagen. Prova en liten, rakare ögonvinge eller till och med några prickar längs den nedre fransraden för den dockliknande effekten som asiatiska makeupguruer älskar.

För dina läppar:

Laneige läpp sömn mask

Okej så det här kan klassificeras som en hudvårdsprodukt, jag kunde inte hjälpa det! – men Laneige Lip Sleeping Mask ($ 15,66) har en vacker formel som, när den lämnas över natten, förvandla dina läppar helt. Detta är särskilt användbart nu när vädret blir kallare och vi fortfarande vill ha de här snygga läppstilarna utan att skaka eller spricka.

Västerländsk skönhet hoppade aldrig till Läppfläck träna, men den koreanska skönheten svepte in och skapade många nyanser och fläckar som verkligen håller fast. En av de mest populära är TonyMoly Delight Tony Tint ($ 6), som har en fuktgivande blandning av oljor men fortsätter och förblir helt matt. Återigen är urvalet av nyanser saftigt och ljust, och nyansen kan paras ihop med andra läppprodukter för ett djärvt utseende eller användas bara i den traditionella bleka gradienteffekten.

Och lite inspiration:

För att stänga det här inlägget lämnar jag dig med några av mina favorit asiatiska influenser och skönhetsikoner – Du kommer att märka många av de tekniker och trender som jag nämnde ovan!

Pony är en koreansk makeupartist och drottning av asiatiska makeuptrender!

Ming Xi är utan tvekan min favorit kinesiska modell och hon har alltid ett naturligt glamoröst ansikte.

Liu Wen är en asiatisk OG-supermodell som alltid tjänar ansiktet. Jag menar, titta på kindbenen!

En relativ nykomling, Janine Tugonon är en vacker filippinare och tidigare Miss Universe Philippines!

Den brittiska modellen Neelam Gill välsignar oss alltid med drama och attityd.

Den här bilden av Natasha Ramachandran påminner mig alltid om den underskattade kraften hos en fuchsia-läpp och rörigt hår.

Och det är!

Vilka är dina favorit asiatiska sminkprodukter? Vilka är dina favoritasiatiska skönhetsikoner?