Chaleco acolchado

Elegant för kallt väder: 3 snygga sätt att bära en vadderad väst

College mode

Vadderad väst

Produktinformation: 1. ASOS, 2. YesStyle, 3. American Eagle

Puffervest1
Puffervest3

Jag tränar det vadderad väst Det är en häftklammer i många college flickor garderober, men det kan verka svårt att införliva denna voluminösa ytterkläder i en elegant och snygg outfit. Visst, alla älskar det klassiska, bekväma utseendet på en vadderad väst med en flanellskjorta, smala jeans och knähöga stövlar, men låt dig inte och din väst fastna i en stilrutin!

Gå ut ur din komfortzon och läs vidare till tre kreativa och modevänliga sätt att utforma en quiltad väst:

1. Med ett uttalandehalsband

Grå tröja pojkvän jeans grön väst

Produkter: Tröja – H&M, Väst – Uniqlo, Jeans – H&M, Halsband – Modcloth, Skor – Charlotte Russe, Klocka – Forever 21

Denna look kombinerar en mörkgrön quiltad väst med andra bekväma och avslappnade kläder, men klär upp den med glamorösa tillbehör. Börja med nödställda pojkvänjeans och en grå tröja och sätt sedan på dig västen. Krydda upp det med klackade stövletter, en snygg guldklocka och ett uttalande juvelband. Det är det perfekta sättet att se snygg ut medan du fortfarande är bekväm Y att värma!

2. Med en lång kjol

Svart maxikjol grafisk t-shirt röd väst

Produktinformation: T-shirt – Old Navy, Kjol – H&M, Väst – Gap, Shirt – Gap, Wedges – Amazon, Hat – Target

Tror du att långa kjolar bara är till för varmt väder? Förbered dig på att bevisas på annat sätt! En maxikjol ser bra ut med lager – börja med en svart kjol, en enkel mönstrad tee och en öppen chambray-skjorta. Lägg till en vinröd röd väst och taupe snörningskilar. Komplettera denna kalla väderdräkt med en färgglad stickad mössa.

3. Med mönstrade byxor

Kricka sweatshirt svarta västmönstrade byxor

Produktinformation: Tröja – H&M, Väst – Gap, Byxor – Charlotte Russe, Skor – 18:00, Halsduk – Sperry Top Sider, Läppstift – NARS

Det senaste utseendet innehåller en vadderad väst i en modern, kantig outfit. Börja med ett par svarta och vita mönstrade byxor och en kricka-tröja med en svart quiltad väst på toppen. Värm upp den med en tjock grå stickad halsduk. Kasta på ett par spikade svarta loafers för en cool, skön atmosfär och dab på något bärläppstift för en skraj höstkant.

Tankar

Är en vadderad väst en häftklammer i din garderob? Hur utformar du det? Vilken outfit skulle du prova på? Låt oss veta i kommentarerna!