estadisticas web Skip to content

Eksemvänlig grund för irritationsfri täckning

Eksemvänlig grund för irritationsfri täckning

Bläddra för att se fler bilder

Om du lider av eksem eller till och med har ultrakänslig hud är du förmodligen redan bekant med kampen för att hitta skonsamma hudvårdsprodukter som inte kommer att förvärra symtomen eller orsaka ett utbrott. Att hitta smink, särskilt stiftelser, concealers och hudvårdsprodukter som inte lämnar din hud kliande och inflammerad eller täppa till dina porer, är dock ännu mer utmanande utan att spara på prestanda, täckning eller kvalitet. Grundar kan ofta vara att skylla på en mängd oönskade hudvårdsförhållanden, från igensatta porer och utbrott till överflödig oljeproduktion och allt däremellan.

Tyvärr kan de också vara ett stort problem för eksempatienter, men det är verkligen inte omöjligt att hitta en formel som tar bort alla hudförstärkningsrutor du letar efter utan att irritera dig i processen. Nyckeln till att välja en säker bas för eksem är att välja formler som inte innehåller vanliga irriterande ämnen, såsom syntetiska dofter. Om du letar efter en anständig grund som effektivt döljer rodnad, grova fläckar och inflammation utan att orsaka ännu mer av dessa irriterande hudvårdsproblem, har vi avrundat några formler som inte kommer att göra din hud freak out.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

1. Phoera Foundation

Phoera-bas-kompis-amazon

Phoera.

Denna mjuka, hudlindrande (och perfekta) foundation är perfekt för eksemlidare såväl som personer med känslig hud. Den flytande formeln glider jämnt över fläckar utan att se tung eller degig ut. Den enda nackdelen med den här produkten är att det inte finns många nyanser att välja mellan.

2. Dermablend Flawless Creator Liquid Foundation

Dermablend Foundation

Dermablend.

Denna icke-irriterande, oljefria foundation innehåller bara tio naturliga ingredienser för att hålla huden frisk och fri från inflammation. Den ultrapigmenterade formeln ger dig full täckning utan att se ut som en mask eller täppa till porerna. Denna foundation är också allergitestad och doftfri, vilket gör den perfekt för känslig hud.

3. Better’n Ur Skin Organic Liquid Foundation

Better'n Ur Skin Foundation

Better’n Ur Skin.

Denna hudförbättrande foundation jämnar ut och tonerar utan att täppa till porerna eller orsaka eksemutblåsningar. Den veganska, grymma och giftfria formeln är säker för alla hudtyper. Den innehåller också naturligt solskydd för att hålla huden frisk och skyddad mot fria radikaler.