Botines de vestir negros skater de asos

Easy Outfit Formulas: Skater Dress + Heeled Booties

College mode

ASOS Cut Out Skater Ankle Boots

Foton via ASOS: 1, 2, 3

Asos skaterklänning i svart
Asos skater ankelstövlar med rött tryck

Du känner till de dagar då du går ut ur sängen (efter att ha tryckt på snooze-knappen för många gånger), snubblat in i din garderob och har ingen aning om vad du ska ha på dig? Vår nya serie, Easy Outfit Formler, är här för att hjälpa! Varannan vecka kommer jag att presentera två artiklar (som du förmodligen redan har) som kan kombineras i kläder för de dagar då du behöver snabb och enkel inspiration.

För den här veckans leverans av Easy Outfit Formler presenterar vi skridskoåkare Y fotkängor med häl! Båda är klassiska skolstycken – du kan bära dem hela året, i varmt eller kallt väder. (Lägg bara till några extra lager!) Dessutom, med så många stilar att välja mellan, kommer du säkert att hitta en skridskoklänning och ett par byxor som du älskar.

Kostym nr 1 – Här kommer hösten

Skater klänning anorak brun ankel stövlar

Produktinformation: Klänning – New Look, Jacka – H&M, Ankelstövlar – DSW, Strumpor – Spänne, Handväska – Dorothy Perkins, Ring – Boohoo, Örhängen – Maurices, Nagellack – Essie i “Wrapped in Rubies”

För det här utseendet visade vi dig hur du går över från kombinationsratten för skater-klänning-och-stövlar till höstväder. Börja med en dämpad tryckklänning och ett par bekväma bruna lågklackade fotkängor. Ta sedan på dig en olivgrön anorak och grå knästrumpor för att hålla dig varm. Skicka vidare en fin rubinpolish och sätt på en söt fågelring och enkla dubbar för en liten gnista. Och glöm inte att packa en klassisk läderplånbok när du går ut genom dörren!

Outfit # 2 – Country Cutie

Floral Skater Dress Cardigan Ankle Boots

Produktinformation: Klänning – New Look, ankelstövlar – DSW, kofta – Target, tyg – Etsy, örhängen – helt enkelt sulor, halsband – Saks Fifth Avenue, bälte – French Connection, nagellack – Essie i “Allure”, hår – Elle .com

Om skolans höstväder är varmare, prova det här söta utseendet. Börja med en kvarvarande blommig skaterklänning från din sommargarderob och sätt på dina favoritpar i västra ankelstövlar. Lägg sedan till en mysig kofta i en ljus färg (helst en som matchar din klänning, som denna himmelblå kardi). Använd ett vävt brunt bälte för att framhäva midjan och välj några enkla men feminina smycken som inte tävlar med klänningen.

Ta en canvasväska med grafik för en unik, vintage touch. Bär håret i en fin mjuk mjölkfläta, måla naglarna i en ljusrosa nyans och din outfit är komplett!

Dräkt # 3 – Lady of the Night

Skater klänning motorcykeljacka ankelstövlar

Produktinformation: Klänning – River Island, Jacka – Aeropostale, Ankelstövlar – Nytt utseende, Strumpor – Macy’s, Clutch – Nine West, Örhängen – Wet Seal, Hair – Elle.com

Här är en rolig outfit för en natt på stan, även när det är kallt! Till att börja med, välj en intressant juveltonad skaterklänning, som den här vinröda med trendiga snitt, och ett par besatta högklackade svarta fotkängor. Om du är orolig för att hålla dig varm, lägg till ett par svarta spetsstrumpbyxor och en klassisk svart motorcykeljacka.

För lite enkel fräschhet, ha håret i en rörig sidobulle, men lägg till några uttalande örhängen för att hålla ditt utseende elegant. Slutligen ta en iögonfallande metallisk väska för att förvara dina saker och njuta av din utekväll.

Tankar

Vad tycker du om skridskoåkningsklänning och klackade parbyxor? Vilken är din favoritaspekt? Hur skulle du ha den här kombinationen? Låt oss veta i kommentarerna!