estadisticas web Skip to content

Easy Outfit Formler: Boot Cut Jeans + Button Down Shirt

College mode

Bootcut jeans och knäppt skjorta

Produktinformation: jeans, skjorta

Du känner till de dagar då du går ut ur sängen (efter att ha tryckt på snooze-knappen för många gånger), snubblat in i din garderob och har ingen aning om vad du ska ha på dig? Vår serie Easy Outfit Formler är här för att hjälpa! Varannan vecka kommer jag att presentera två artiklar (som du förmodligen redan har) som kan kombineras i kläder för de dagar då du behöver snabb och enkel inspiration.

Skinny jeans kan vara den hetaste denim looken runt, men en av de mest klassiska och smickrande jeansstilarna är en enkel boot cut. Beroende på tvätt och nöd, Boot cut jeans Det kan vara polerat och professionellt eller rustikt och vittrat. Med ett bra par klackar eller stövlar förlänger de också benen mycket.

Så vad är bäst att ha på sig med dessa klassiska och mångsidiga jeans? A knapp ned skjorta, som är lika klassisk och mångsidig, passar perfekt med bootcut jeans. Att se hur man använder den här kombinationen För olika situationer och stilar, kolla in kläderna nedan:

Polerad och preppy

Bootcut jeans prickig skjorta lila tröja look

Produktinformation: jeans, skjorta, tröja, skor, väska, örhängen

Denna outfit har en ren, polerad och lite preppy känsla, perfekt för en klass eller en praktikplats. Börja med mörka tvätt bootcut jeans, som har ett mer elegant och professionellt utseende, och en skarp prickig skjorta. Lägg en plommonfärgad tröja över skjortan så att kragen skjuter ut och glid sedan på ett par cognac oxfordskor. Tillbehör med en läderplånbok och klassiska pärlörhängen.

Rustikt fall

Plaid nödställda bootcut jeansskjorta

Produktinformation: jeans, skjorta, kofta, halsduk, stövlar, örhängen

Om rustik och avslappnad är mer din stil, prova det här utseendet, som omedelbart får mig att tänka på mysiga stugor och pumpa lattes. Outfiten börjar med medelstora tvättade jeans och en röd rutig skjorta. Perfekta höstlagringskonsten genom att lägga till en överdimensionerad grå kofta och en varm senapsgul halsduk. Västra ankelstövlar och örhängen kompletterar ensemblet och ger den rustika och träaktiga atmosfären.

Moderna klassiker

Vit skjorta med mörk bootcut jeans utsmyckning

Produktinformation: jeans, blus, kavaj, klackar, koppling, örhängen

Detta eleganta look-out handlar om klassiska bitar med moderna, trendiga inslag. Du kan inte gå fel med några mörka tvätt bootcut jeans, och en utsmyckad, ärmlös version av en klassisk vit knapp hjälper till att göra outfit mer ungdomligt.

Den svarta kavajen får en modern uppdatering med blixtlåsdetaljer och en draperad krage, och en lös, vikbar metallkoppling lägger också till ett modernt element. Avsluta med glittrande klackar och örhängen med pärlor.

Tankar

Vad tycker du om denna outfitformel? Gillar du bootcut-jeans och skjortor med knappar? Vilken är din favoritaspekt? Låt oss veta i kommentarerna!