camiseta sin mangas y joggers

Easy Dress Up Formulas: Finals Week Edition

College mode

När vi tänker sista examensveckanDet första som kommer att tänka på är att testa, eller hur? Men beroende på din college-erfarenhet kan din sista examensvecka innehålla allt från att skriva ett tio-sidigt forskningsarbete till att ge en viktig presentation till att ta en tre timmars examen. Och naturligtvis kan varje situation kräva en annan klädstil.

Så här är de tre enkla outfitformler för vad din sista vecka innehar:

För biblioteket: linne + tröja + kofta + tofflor

linne och joggare

Produkter: Tank, kofta, joggare, sneakers, ryggsäck, örhängen

Komfort är högsta prioritet med det här utseendet – om du ska studera hela dagen eller skriva på papper behöver du verkligen inte obehagliga kläder för att distrahera dig.

Utseendet börjar med en linne med rolig grafik och trendiga joggare (det snygga alternativet till pyjamas). Bär en mysig vit kofta om du befinner dig i ett kallt hörn av biblioteket, och för skor, välj ett par mintgröna tofflor, som lätt kan dras av och på efter behov. Tillbehör med ett par roliga detaljer som elefantörhängen och en mönstrad ryggsäck.

För en presentation: Dress + Blazer + Flats

klänning, jacka, lägenheter

Produkter: Klänning, Blazer, Lägenheter, Väska, Halsband, Klocka

Om du har stora presentationer i väntan för den sista veckan (avhandlingar, muntliga tentor, projektpresentationer etc.), kan det att se polerat och organiserat bara förbättra intrycket din publik har av dig.

Behöver du ett enkelt men elegant alternativ? Prova en mönstrad klänning, en ljus kavaj och bekväma lägenheter. Denna djärva röda kavaj kontrasterar snyggt med den marinblå klänningen, vilket ger en känsla av självförtroende. Nakenlägenheter är det perfekta neutrala tillägget, och för en extra dos polermedel, lägg till en strukturerad handväska, ett guldhalsband och en klocka (för att se till att du är i tid!).

För en slutprov: randig t-shirt + jeggings + jeansjacka + sandaler

randig T-shirt, jeansjacka och jeggings

Produkter: T-shirt, jacka, jeggings, sandaler, halsduk, väska

För den slutgiltiga tentamen är det bäst att gå tillbaka till grunderna med dina favoritgrunder.

Koppla ihop en löst sittande randig t-shirt med svarta jaggings och en jeansjacka (om du är kall i möbelrummet). Eftersom du förmodligen kommer att ha lite tid i förväg (antingen från att studera till sista minuten eller att sova lite mer), håll tillbehören enkla och enkla att ta på: ett par slip-on sandaler, en gul oändlig halsduk och en rolig canvasväska.

Dela dina tankar!

Vad innebär din finalvecka? Tror du på “tröst först” eller “klä dig bra, försök bra”? Vilket av dessa utseende skulle du ha på dig? Låt oss veta i kommentarerna!