Dra dina hjärtsträngar: Bedårande renhantverk för barn

Dra dina hjärtsträngar: Bedårande renhantverk för barn

Dra dina hjärtsträngar: Bedårande renhantverk för barn

För första gången är våra barn tillräckligt gamla för att På riktigt glada över julen av olika skäl. De är inte längre så små att säsongen kryper på dem när de blinkar förvirrade att de plötsligt har fått massor av nya saker. I år sjunger alla julsånger, vill hjälpa till att dekorera huset och ber om godis och smaksatta rätter. Vad de är plus Ändå upphetsad och ärligt besatt av tanken på att renar besöker huset. Det är därför vi har hållit ögonen på bedårande renhantverk För att hjälpa dem göra om julstoppet!

Om dina barn älskar julrenar lika mycket som vi, om inte mer, så är det bra 15 av de sötaste och roligaste idéerna som vi hittills hittat i vår sökning.

1. Renmurerburk med handtryckta horn

Mason burk hantverk är alltid en stor framgång i vårt hus. Det finns så många möjligheter till vad du kan göra och hur! Därför visste vi omedelbart, innan vi till och med visade dig idén, att dessa glasburkar och renar av handavtryck som skapats av Raising Little Super Heroes skulle bli en enorm hit med våra barn.

2. R är för renar

Är du den snygga typen av föräldrar som älskar att använda DIY-projekt som en möjlighet att lära sig andra saker när du kan? I så fall har vi en känsla av att du kommer överens ganska bra med det här bedårande pappersfartyget “R är för renar” som beskrivs steg för steg på Crafty Morning. Här är ytterligare en chans att förvandla ditt barns händer till horn, vilket alltid är kul.

3. Superlätt upplyst Rudolph-prydnad

Är dina barn den typ av ivriga små heminredare som är glada över att hänga nästan allt de har gjort i hela huset, särskilt när julgranen är uppe? I så fall har vi en känsla av att du kommer riktigt bra överens med hur Left Brain Craft Brain beskriver en renare av renare att de kan leda direkt till trädet och enkelt hoppa in i ett av lamporna. Rudolph har aldrig sett så bra ut.

4. Renlockmagneter för konservburkar

Om du spenderar mycket tid under semestern på att bli smart med dina barn, skulle du älska chansen att göra lite återvinning medan du håller på med det? I så fall skulle vi göra det Säker Föreslå att ta en titt på hur Living Well Mom använde sina gamla masonburklock genom att täcka dem i filt, dekorera dem som renar och klistra en magnetremsa på baksidan för att göra bedårande semesterkylmagneter.

5. Svampmålat omslagspapper för renar

Om du vill delta i det roliga och hjälpa dina barn att göra något av ett jultema som du faktiskt använder, här är en fantastisk Artsy Craftsy Mom-handledning som hjälper dig att sätta in årets gåvor på ett mer unikt sätt. ! Se hur de skapade små rentryck på brunt papper genom att måla svampen lite, sedan rita hjorthorn och ögon och lägga till gnistrande pom pom-näsor.

6. Renhantverk och rörrengörare

Du blev fascinerad av idén att hjälpa dina barn att göra renträdsmycken, men lamporna du har blir lite heta, inte säker på att du vill sätta något på dem direkt som du såg tidigare? Så vi föreslår att vi tittar på hur eldflugor och lerpies gjorde dessa fantastiska triangelrenar av glasspinnar och rörrengörare! De hänger också mycket bra från trädet om du gör en liten rep i varje.

7. Garnkulren

Garnhantverk har alltid Det har varit populärt i vårt hem eftersom vi är så ivriga vävare att våra barn alltid har haft tillgång till skrotgarn i stora mängder. Vi är säkra på att du kan föreställa dig hur glada vi var att snubbla över den här bedårande garninpackade bollidén från This Mama Loves! De visar hur du packar in bollen Y förvandla den till ett ren efteråt.

8. Äggkartongren

Om du fortfarande tänker på hur mycket du vill göra ett eller två återvinningsfartyg här, här är en som kommer att sätta den tomma äggkartongen i din papperskorg till bra användning! Vi älskar hur enkelt och roligt dessa lustiga lilla renar beskrivs steg för steg på Crafty Morning. Varje kopp i lådan blir en av renarna som drar tomtens släde!

9. Valnötsrenprydnad

Gillar du verkligen tanken på att förvandla något oanvänt till en bedårande renprydnad som hjälper dig att lysa upp ditt hem och underhålla dina barn, men skulle du faktiskt hellre vara snygg med något mer intressant än vad som för närvarande finns i lådan? av återvinning? Då vi Säker Föreslå att ta en titt på hur mammor och hantverkare gjorde en söt ren av något så enkelt som en valnöt.

10. Rudolph skedrenen

Kanske verkligen gå upp är den riktning du vill gå men fortfarande inte har sett en idé som har fångat din fulla uppmärksamhet? Så här är en annan för din övervägande. Se hur Mom Unleashed förvandlade enkla plastskedar till roliga rendockor med färg, presentband, pom poms, vackra ögon och lite byggpapper.

11. Renar med fotavtryck av saltmassa

Om du ska göra något från grunden med dina barn, skulle du hellre hålla dem helt förtrollade genom att göra något? På riktigt praktiskt och från grunden? Så vi tror att det här saltdagsavtrycksrenen kommer att bli Rätt i din gränd! Vi älskar hur Fun Handprint Art lär dig hur man gör hemlagad deg Y stegen för att göra hantverk till verklighet.

12. Ren med flasklock

Om du fortfarande är intresserad av tanken på upcycling för att göra din snygga ren, men inte har sett ett projekt som fungerar med något du har till hands ännu, här är en annan idé för din övervägande! Vi älskar hur The Country Cottage Chic förvandlade sina gamla flaskhattar av metall till roliga renprydnader med band, knappar, googlyögon och kvistar från trädgården för att göra hjorthorn!

13. Ren av kartongrör

Hantverket med toalettpappersrullar är en annan klassiker som våra barn alltid gör bra, oavsett vilket projekt de gör. Vi är säkra på att det inte kommer att bli någon överraskning då att dessa fantastiska toalettpapperren beskrivs steg för steg i Raising Little Superheroes var inget undantag. Våra barn har redan gjort dem den här semestern och det finns för närvarande en armé av dem som sitter på vår mantel.

14. Renhantverk av pappersplatta

Precis som toalettpappersrullar är renar av pappersplåt ett annat exempel på julhantverk gjorda med klassiska DIY-tekniker som aldrig blir gamla. Vi älskar hur Crafty Morning skär deras tallrik i former och sektioner för att göra ett renhuvud och en kropp som de kan pryda, snarare än att bara arbeta med den rundade plattan som helhet.

15. Ananasrenprydnader

Du blev ganska fascinerad av det naturliga tilltalet att göra en liten renjulprydnad av en valnöt, men måste du faktiskt undvika valnötter av alla slag i ditt hem eftersom en av dina familjemedlemmar är allergisk? Då kanske du klarar dig lite bättre med något liknande den här roliga ananasrenstopparen som beskrivs steg för steg i eldflugor och lerkakor! Vi älskar hennes lilla pom pom näsa.