Ideas de toldos de dormitorio de bricolaje VRS para todos

DIY sovrum baldakin idéer för alla

VRS DIY Bedroom Canopyies Idéer för alla

Få saker kan få ett sovrum att se lika magiskt ut som en enkel baldakin. Det gör det mysigt, imponerande och nästan som en saga. Genom att göra en själv är möjligheterna oändliga; Du kan välja en som hänger strax ovanför ditt huvud, en som omger hela sängen, eller kanske en som hänger löst över sängens mitt och kan justeras efter behag. Är du inte säker på var du ska börja? Vi är här för att hjälpa!

SÄNGGAVEL

Detta är perfekt för ditt sovrum om du letar efter något elegant och enkelt. Låter alla sidor av sängen vara helt fria, samtidigt som det fortfarande ger ett klassiskt tak över sängens huvud. Besök Vintage Romance Style för instruktioner om hur du gör det. Det bästa med det här valet är att om du har små barn (eller husdjur som gillar att springa), behöver du inte oroa dig för att de drar i tyget, för det ligger säkert bakom huvudgaveln.

VRS DIY sovrumsmarkiser Idéer för alla

En annan idé kommer från Better Homes and Gardens. Det är sofistikerat, men samtidigt ger dynamiken till ditt sovrum, vilket gör att det verkar mycket mer levande. Det är otroligt enkelt att göra, såväl som flexibelt, om du någonsin känner för att byta tyg.

101244589.jpg.rendition.largest DIY-förtältidéer för alla för alla

ALLT OM SÄNGEN

Om du var ett fan av fort som barn, kommer du att älska det här. Gör din säng till ett utrymme där det känns säkert och mysigt genom att göra en baldakin som går runt alla sidor av sängen. För detta lilla privata fort kan du använda en mängd olika material, transparenta eller inte. Om du väljer ett genomskinligt alternativ har Olive and Love dig täckt.

OAL

Om du inte gillar det genomskinliga alternativet kan du använda gardiner av vilket tyg eller mönster du vill. Lonny Magazine har en härlig idé som du kan kolla in nedan. Någon sa “Sov som kungligheter?”

LM

DOSEL ARO

Åh, banden. Upplev sagan om din barndom genom att göra dig själv en baldakin. Mr. Kate har en rolig handledning om hur man gör det i några få steg med hjälp av en hula hoop. Som en bonus kan du lägga till några stränglampor och det kommer säkert att göra rummet mer magiskt. Som kudden på sängen säger, definitivt #Älskar det.

MK

Du kan också använda en broderiram och leka med olika tyger, precis som Tiani Lou gjorde. Resultaten är fantastiska! En av de största fördelarna är att du verkligen kan göra den i din egen personliga stil, så att den exakt matchar ditt sovrum och matchar de tyger eller mönster du redan har använt (som överkast, som gardiner etc.).

TL

CROWN CANOPY

Naturligtvis är markiser inte bara för vuxna som lever sina barndomsdrömmar, de är också perfekta för barnens sovrum. Och särskilt perfekt för spjälsängar! I synnerhet den här tar lite mer ansträngning och tid, men det är värt det! Låt din lilla klump kännas som en prinsessa eller en prins, från den dag du tar henne hem! Besök My Love of Style för hela handledningen.

MLOS

GRATIS INFALL

Kanske har du en begränsning av utrymmet eller kanske du bara inte gillar strukturerade rum och föredrar något som verkar mer gratis och utan regler. Oroa dig inte om du är i den här beskrivningen. Det finns också en plats för dig i baldakinens värld. (Det finns verkligen en plats för alla). Naked Co-Ed kom med en mycket kreativ idé som han använde för sitt sovrum. Begränsat utrymme, begränsade resurser och ändå en så härlig och dynamisk kapell!

NCE

Urban Outfitters ger ytterligare en “fri ande” -tält och det är så enkelt att det är nästan kul! Att bara titta på honom får dig att vilja snuggla med en varm kopp te! Dessutom är det ett riktigt kreativt sätt att använda de bohemiska gobelänger som du kanske har hittat i en butik.

UO

ENDAST HORNEN

Varför inte leka och sätta upp en rolig kapellram genom att installera den precis ovanför sängens hörn. Det ser elegant, sofistikerat, innovativt och unikt ut. One Kings Lane berättar allt om hur man gör det! (Spoiler alert: det är super enkelt!)

OKL

Vi hoppas att du tyckte att dessa idéer var inspirerande och hjälpsamma. Nu har du alla resurser för att göra ditt sovrum till en elegant plats med en touch av magi. Njut av!