Bombas de bricolaje tobilleras

DIY-handledning: Wrap Ankel Pumps

College mode

DIY ankelpumpar

Förra månaden rapporterade hennes CF-författarkollega Caitlyn om de trendiga fotlindeskorna och nämnde att de flesta versioner som för närvarande finns i butikerna var för dyra för den genomsnittliga konkurshögskolan. I samma inlägg föreslog CF-läsaren Shelley (tack för att du kommenterade!) Att en DIY-version skulle vara genomförbar, och jag håller med!

Jag stötte på dessa helt perfekta spetsiga pumpar precis vid basen av Montmartre (vid basen av Montmartre är Marché Saint-Pierre, den ultimata tygmarknaden! Omgivningarna har små butiker och butiker för alla typer av modeartiklar kul, från billiga kläder till fantastiska ornament), och hon visste att de var perfekta för ett ankelpump DIY-projekt.

Med inspiration från Ericas DIY Tassel sandaler (från Honestly WTF) ändrade jag hennes handledning för en enklare pumpversion. Fortsätt läsa för att lära dig hur man gör egna DIY ankelpumpar:

material

DIY-material fotledspumpar
  • Vilken typ av sladd som helst (jag använde en silkesnöre. Jag köpte två meter, som var tillräckligt lång för att linda min fotled tre gånger)
  • Pumpar (se till att de passar som en handske! Remmen är rent dekorativa, stödjer INTE).
  • Platt kant eller robust tejp
  • Nål och tråd
  • Skärverktyg (jag använde en kniv för att jag är BA, men sax fungerar också!)
  • Valfritt men starkt rekommenderat: superlim och tejp.

Steg ett

Steg 1 DIY ankel wrap pumpar

Klipp av två lika långa trådar; Jag tar alltid en väldigt lång sladd, vikar den på mitten och skär den på mitten för att säkerställa två helt lika längder.

Andra steg

Steg 2.1 DIY ankel wrap pumpar

För en enklare DIY, leta efter pumpar som redan har ankelband (ta bara av dem!) Eller en liten båge på baksidan av skon som min.

Steg 2.2 DIY ankel wrap pumpar

Klipp ut en utskärning så att du kan bilda en liten ögla på baksidan, såsom visas ovan.

Steg 2.3 DIY ankel wrap pumpar

Om du har en liten båge på baksidan av skon som min, gå bara över utskärningen och sy ihop ändarna.

Steg 2.4 DIY ankel wrap pumpar

Om inte, oroa dig inte! Du kan enkelt bilda samma slinga, men limma ena sidan av utskärningen i mitten istället.

Steg tre

Steg 3.1 DIY ankel wrap pumpar

Ta din kabel och trä den genom den bakre slingan du precis skapat. Medan du bär dina pumpar linda snöret runt fotleden och säkra med en rosett. Jag upptäckte att ändarna på min silkesnöre tenderar att slitna, så linda gärna ändarna med lite maskeringstejp för att förhindra att den rivs ut.

Steg 3.2 DIY ankel wrap pumpar

Och det är! Detta är ett så enkelt sätt att krydda ett par skor; Det ser fantastiskt modernt ut och är perfekt för en rolig utekväll.

Kommentarer tack:

Skulle du köpa omslagsfotpumpar eller skulle du göra en version som min? Hur skulle du tolka denna trend för dig själv? Finns det andra DIY-görare som du vill se handledning för? Låt mig veta i kommentarerna!