Diy pendientes de corazón de alambre

DIY-handledning: Wire Heart Hoop Earrings

College mode

Diy tråd hjärta örhängen

Ett av mina favorit sätt att arbeta när jag designer smycken är kabel-eftersom den har en vacker, känslig och subtil natur. Dessutom är de flesta av mina kläder i alla fall sådana prickiga bitar att det säkert skulle vara överdrivet att ha på sig flashiga smycken.

Dagens DIY kommer att introducera konsten för trådmanipulation i smyckenhantverk, vilket ger en steg-för-steg-process för att göra dessa söta trådhjärtband., inspirerad av detta Forever 21-par.

material

DIY hjärta örhänge material
  • Extremt tunn silvertråd (finns i hantverksbutiker)
  • Avbitartång
  • Smygtänger: rund näsa och platt näsa

Steg ett

Steg ett DIY hjärtaörhängen

Klipp ut en enda cirkulär ögla från huvudtrådsöglorna. Jag använde jätte trådskärare istället för vanliga små smycken, eftersom silvertråd är mycket starkare och svårare att klippa än koppartråd.

Jag använde en silvertråd eftersom den är mycket säkrare för genomborrade öron. (Mina öron är känsliga och reagerar negativt på vissa metaller, men detta varierar från person till person.) Se till att den tråd du väljer är tillräckligt tunn för att gå igenom ett genomborrat öra.

Andra steg

Steg två DIY örhängen

Ta tag i ena änden av trådslingan med dina platta tångar (ungefär en centimeter; försök att sikta mot “öronflänsens” bredd) och gör en skarp 90 graders vinkel genom att bända upp den här delen. Detta blir den del som passerar genom örat.

Steg tre

Steg tre DIY hjärta örhängen

Använd ett cylindriskt föremål (jag använde handtaget på mina trådknivar) och böj ledningen runt för att skapa en “kulle”.

Steg fyra

Steg fyra DIY Hjärtaörhängen

Med hjälp av platt nästang, ta tag i där öglan stämmer överens med delen som passerar genom örat och böja tråden kraftigt uppåt så att den bildar ett litet “v”, som visas på bilden ovan.

Steg fem

Steg fem DIY Hjärtaörhängen

Nästa, bilda en annan “kulle” genom att böja tråden runt ett cylindriskt föremål. Det borde ha det som ser ut som en rundad “M” (även känd som hjärtat).

Steg sex

Steg sex DIY örhängen

Det kommer att finnas en lång bit tråd i slutet av “M”. Runt mittpunkten (sett ovan), böj ledningen uppåt så att den bildar ”V” längst ner i hjärtat.

Steg sju

Steg sju DIY hjärtaörhängen

Om tråden “raderas” med den del som går genom örat, böjer du tråden i en 90 graders vinkel. sned. Om du håller ditt hjärta nere så här

Steg åtta

Steg åtta DIY hjärtaörhängen

Gör en liten slinga genom att vira tråden runt dina runda tångar.

Steg nio

Steg nio DIY hjärta örhängen

Klipp av överflödig tråd med en trådkapare.

Steg tio

Steg tio DIY hjärtaörhängen

Upprepa steg 1 till 9 för att bilda det andra örhänge., se till att du använder den färdiga örhängen som en ”guide” för den andra örhängen så att de passar bra.

Och det är! Så enkelt, så elegant. För att bära, skjut helt enkelt in örhängen och säkra genom att placera den spetsiga spetsen på den lilla öglan. Använd de tekniker som visas här för att förgrena dig och skapa andra typer av trådsmycken!

Kommentarer tack:

Vad tycker du om trådsmyckena? Skulle du göra det själv? Finns det andra DIY-görare som du vill se handledning för? Låt mig veta i kommentarerna!