Cárdigan con estampado de leopardo DIY

DIY-handledning: Leopardmönstrad kofta

College mode

DIY leopardmönstrad kofta

Beroende på var du bor känns det som vår eller om du har mycket snö utanför dörren. Hur som helst, detta DIY leopardmönstrad kofta den är perfekt för alla väder just nu och skulle vara en bra häftklammer i varje garderob.

Leopardtryck går aldrig ur stil, det är klassiskt! Utskriften är otroligt mångsidig och kan användas på så många fantastiska sätt. (Som vi alltid säger är leoparden neutral). Idag är jag här för att visa dig hur man gör en egen leopardkofta.

Det här projektet är så roligt och enkelt att göra och trycket ser bra ut i stort, litet eller en blandning av båda! Låt oss börja.

Kommer att behöva:

DIY leopardmönstrade tröjor
  • Ljus kofta
  • Borsta
  • Tygfärg i färgerna Brun, Vit och Svart (eller efter eget val!)
  • Järn (Med AV ånga)
  • Plastkoppar

Steg ett:

För det första steget måste du lägga din kofta på en ren, plan yta och stryka rynkorna försiktigt. Bestäm sedan var du vill börja måla först och lägg in en bit papp eller tjockt papper inuti för att förhindra att färgen sprids helt.

Då är det dags att förbereda din målning. Börja med att blanda vitt kaffe måla på en mugg och brun och svart måla i en annan. Att göra detta kommer att ge dig olika nyanser av brunt för att skapa de ljusaste punkterna med de mörkaste hakarna runt dem. Börja med små droppar svartvitt tills din bruna har nått önskad färg.

Leopard kofta steg 1

Andra steg:

Med den vita / bruna blandningen först målade jag fläckar i olika storlekar på koftan, sedan tog jag den mörkare färgen och gjorde “C” och “O” former runt de målade fläckarna. Och du kan lägga till små mörka fläckar i områden som inte fylls väl.

Leopard kofta steg 2
Leopard kofta steg 3

Steg tre:

Fortsätt måla fläckar och fästen på koftan tills du är nöjd med framsidan. Låt fronten torka (du kan påskynda torktiden med en hårtork och diffusor) och vänd den sedan och gör samma process bakåt.

När du är klar med målningen, låt koftan torka i 24 timmar eller mer, använd sedan strykjärnet och en liten trasa och värmeförsegla tygfärgen. Om du inte känner till värmeförsegling kan du hitta ett bra “Hur” här.

DIY leopard kofta från axeln
DIY leopard kofta

Den färdiga produkten:

Färdig DIY leopard kofta

Bär nu din fantastiska nya kofta!

Vad tycker du??

Gillar du leopardtryck? Ska du prova det här DIY? Vilka färger ska du använda? Vilka är dina favorit sätt att bära detta tryck? Gillar du den här guiden? Lämna en kommentar och låt oss veta!