Tacones de mariposa diy

DIY-handledning: Konstnärliga och Sassy Butterfly Heels

College mode

DIY fjärilsklackar

Från idag DIY Fira all vårens kul och under med ett par underbara klackar. Jag bestämde återvinna dessa gamla prom-y skor (Jag bar dem till mitt åttonde klass … det var för 7 år sedan!) Och jag förvandlade dem till något modernt och konstnärligt med en couture-känsla.

Läs vidare för att se hur man skapar ett eget par fjärilsklackar:

material

DIY-material Fjärilklackar
  • Stora plastleksaker med fjärilar
  • Pumpar – Återvinn ett par du inte använder så ofta!
  • E600 eller annat lim för industriell styrka
  • Hantverksax

Steg ett*

Steg 1.1 DIY fjärilsklackar
Steg 1.2 DIY fjärilklackar

Först bestämde jag mig befria mina skor från onödiga detaljer. Det är en konstig sak på framsidan av min sko, så jag klippte bara av den.

* Det här steget kan hoppas över om du arbetar med ett vanligt eller vanligt par klackar. Om du gör detta steg kommer du att märka att den borttagna delen kommer att bli lite blåmärken. Jag använde svart nagellack för att “reparera” det här avsnittet.

Andra steg

Steg 2.1 DIY fjärilsklackar
Steg 2.2 DIY fjärilklackar

Du vill se till att ytan på fjärilsleksaken du använder är så plan som möjligt, så klipp ut de extra ”flikarna”. (Ledsen, plastfjäril!)

* Valfritt steg

Ändra gärna färgen på fjärilen – du kan göra den mer bländande genom att spraymala den med metallguld eller göra den mer festlig med en neonrosa! Jag älskar monarkfjärilar så jag lämnade det som det är.

Steg tre

Steg 3.1 DIY fjärilklackar
Steg 3.2 DIY fjärilklackar

Placera fjärilen precis på mitten av skon. så att det mesta av kroppen är i kontakt med skon.

Notera hur mycket av kroppen det är och pressa sedan en linje E600 i detta område. Tryck fjärilen ordentligt ner till denna position och håll fjärilen på plats i några minuter.

Steg fyra

Steg 4 DIY fjärilklackar

Låt det torka. Se till att det “torra” läget du placerar skon i gör att fjärilen kan vara parallell med marken, annars faller den av eller läget vrids. Jag hakade faktiskt baksidan av skon på benen på en hopfällbar stol som vändes åt sidan.

Slutlig:

DIY Finale Butterfly Heels

Här har jag på mig mina skor med en tryckt jumpsuit. Dessa pumpar gör ett så roligt uttalande på våren! Om du tycker att de är lite kantiga för din vardagliga stil, tror jag att de också skulle vara ett bra alternativ att visa upp på en kostymfest.

Kommentarer tack:

Vad tycker du om konstnärliga klackar? Klibbig eller glamorös? Vad tycker du om denna DIY-handledning? Skulle du göra det? Finns det andra DIY-görare som du vill se handledning för? Låt mig veta i kommentarerna!