Gemelos de bricolaje con imagen de encabezado

DIY-handledning: juvelerade manschettknappar

College mode

DIY manschettknappar med rubrikbild

Min personliga stil bygger på tanken på kontrast. Du kan hitta mig klädd i normcore ihop med djärva, konstnärliga klackar (som dessa fjärilsklänningar eller de som stänkte med färg), med en skinnjacka över söta stilar (som den här spetsiga peekaboo-kjolen) och till och med sportiga kavajer med knäppa och kitschiga tillbehör (som ett mustaschhalsband, en fraskoppling eller till och med kaninöron).

En kombination som jag älskar mer och mer är kombinerar herrkläder med ultrafeminina bitar. Jag hängde nyligen på en vacker Oxford-skjorta, bara för att upptäcka att ärmarna kräver manschettknappar. Jag insåg med frustration att manschettknapparna var det enda tillbehöret jag inte hade. Jag bestämde mig för att göra min frustration till en DIY-möjlighet som uppfyller min nya favoritstilkombination. Y har en av de hetaste trenderna den här säsongen: strass.

Läs vidare för att se hur du gör dina egna rhinestone manschettknappar!

material

DIY tvillingmaterial
  • Strass att sy på i trimmer (välj flera storlekar och färger för den största variationen).
  • 2 gem
  • Platt nästång

Steg ett

Steg ett DIY manschettknappar

Ta tag i varje ögla på klämman och vik dem bort från varandra till bilda en “V” -form.

Andra steg

Steg två DIY manschettknappar

För in klämman genom öglorna manschett. Se till att varje slinga är på motsatt sida, som visas ovan.

Steg tre

Steg tre DIY manschettknappar

Skjut gemen “nedåt” så “kläms” överst på klippöglan så här.

Steg fyra

Steg fyra DIY manschettknappar

Trådar en strass tills slutet som sticker ut. Du kan göra detta genom att föra in tråden genom de färdiga nålhålen.

Steg fem

Steg Fem DIY Manschettknappar

Skjut sedan rhinstenen upp nära bågen ta tag i överflödig kabel och böj upp den med platt tång. Detta bildar ett “säte” för strass och förhindrar att det glider.

Steg sex

Steg sex DIY manschettknappar

Upprepasamma process i den andra slingan, och igen för den andra tvillingen. För min manschettknappsdesign hade en båge på klippet en rund blå strass, och den andra hade två navettstrassar, en i rosa och en i grön.

Slutlig

DIY Finale manschettknappar

Denna DIY är ett utmärkt sätt att krydda din grundläggande knappning. Eftersom jag har ett något professionellt sommarjobb är det bäst att minimera mina tillbehör. Dessa manschettknappar gör att jag kan visa upp lite gnistrande samtidigt som jag är tillräckligt “rätt” för arbetsplatsen.

Kommentarer tack:

Gillar du att blanda stilar eller föredrar du att hålla fast vid en? Vad tycker du om denna DIY-handledning? Skulle du skapa egna manschettknappar med rhinestone? Finns det andra DIY-görare som du vill se handledning för? Låt mig veta i kommentarerna!