Lazo para el cabello DIY Pom-Pom para el día del juego

DIY-handledning: Game Day Pom Pom Hair Bow

College mode

DIY Pom-Pom Hair Bow för Game Day

Med marsch galenskap precis runt hörnet är det den perfekta tiden att bära dina skolfärger med stolthet. Idag ska jag visa dig hur du gör just det: vi ska göra något super lätt och mycket roligt. pom pom hårband.

Dessa hårband är snabba och billiga och skulle vara en bra present till vänner. Det här är fantastiska tillbehör för pep-rally, speldagar eller bara när du vill. visar skolans anda.

(Och även om du inte är på college kan du ändå göra dessa – bara bära dina gymnasiefärger eller dina favoritsportlagfärger!)

Kommer att behöva:

  • 2 vanliga t-shirts i dina skolfärger (jag använde en svart och en röd)
  • sax
  • Elastisk
  • Symaskin
  • Nåltråd

Steg ett

Börja med att klippa fyra rektanglar av samma storlek av dina två solida t-shirts: Jag gjorde två svarta rektanglar och två röda rektanglar och två rektanglar. Du kan göra dem i vilken storlek du vill, mina var ungefär 6 “x 9”. (Se bilden “färdig produkt” ovan för en uppfattning om storleken).

Pom pom pannband steg ett

Andra steg

Därefter vill du placera dina rektanglar ovanpå varandra, växla mellan färger för att göra en “sandwich” – min blir röd, svart, röd, svart. Klipp också en elastisk bit som är ungefär 3/4 av ditt material. (Min elastik var lite närmare 2/3, men var som helst är bra.)

Pom pom hårbåge steg två

Steg tre

För detta steg, använd din sax för att skära slitsar i sidorna av alla rektanglarna medan de är staplade, och se till att klippa alla fyra skikten, sluta med ungefär en tum oklippt material springer ner i mitten (se andra bilden nedan).

Pom pom pannband steg 3
Pom pom pannband steg 3

Steg fyra

Ta sedan din resår och sträck den över tyget. Håll i resåren med symaskinen så att den sträcker sig över tyget när du syr den. Detta kommer att skapa en grupperingseffekt, som en scrunchie, när du släpper spänningen.

Obs: om du inte är bekant arbetar med elastik,Här är en riktigt användbar instruktionsvideo som visar hur du syr den rätt.

Steg 4 exempel på pom pom hårbåge

Steg fem

Du borde nu ha något som den första bilden nedan. Då kan du ta ändarna på resåren och placera varandra över varandra. Sy sedan ändarna ihop med en nål och tråd för att bilda en cirkel.

Pom pom pannband steg 5
Pom pom pannband steg 5

Den färdiga produkten:

Varsågod! Nu har du en söt pom pom att bära när du vill visa din skolanda. Du kan bära den över en rörig bulle, hästsvans eller till och med över en elegant toppknut!

Pom pom hår slips

Berätta för oss dina tankar!

Gillar du den här guiden? Kommer du att försöka göra din egen? Vilken typ av hårtillbehör gillar du? Vilka färger har din skola? Lämna oss en kommentar nedan!