estadisticas web Skip to content

DIY Beauty: Super Easy Vanilla Coconut Hand Treatment

College mode

DIY Beauty: Super Easy Vanilla Coconut Hand Treatment

Foto: ELLE

Om du frågade mig vad min minst favoritsäsong är, skulle jag säga vinter utan tvekan. Varför? Den kalla, torra luften i kombination med de kalla vindarna gör att mina händer plötsligt byter från mjuk och slät till grov och torr.

I år är jag dock redo för vintern. Beväpnad med en container av mig intensivt återfuktande hand av vanilj och kokosnötolja, Jag vet att jag inte har något att frukta.

Det här är en av mina enklaste DIY-skönhetshandledningar än! Inte bara behöver du bara tre ingredienser, men det tar mindre än en minut att förbereda. Läs vidare för att lära dig hur du gör din egen hand av vaniljkokosnöt, så att du också kan hålla händerna smidiga och mjuka under vintern.

Vad du kommer att behöva:

Ingredienser för hemgjord behandling av kokosnötolja
  • 1/2 kopp kokosnötolja
  • 1 matsked honung eller agave nektar
  • 1/2 matsked vaniljextrakt

På vilket sätt:

Steg ett

Hemmagjord kokosoljahandbehandling steg 1

Blanda kokosolja och honung i en skål. Båda ingredienserna är naturliga fuktgivare, så kombinationen av de två läker även den torraste huden. Tillsätt sedan vaniljextraktet, vilket ger en lugnande doft till handbehandlingen.

Andra steg

Steg 2 för handbehandling av kokosoljahand

Om blandningen är för rinnande, som min, du kan sätta den i kylen i några minuter och låta den härda lite. Seriöst, det är det!

Hur man använder:

Skappa en matsked kokosoljeblandningen i händerna med en sked. Gnid ihop händerna tills de är jämnt täckta. Ta på bomullshandskar och Låt dina händer suga i handbehandlingen i 15-30 minuter. innan du sköljer bort överflödig olja. Se till att fukta med din favoritlotion efteråt!

Vad tycker du?

Gillar du det här DIY? Ska du prova det? Vilken är din favoritlotion att använda under vintern? Låt mig veta i kommentarerna nedan; Jag skulle gärna veta vad du tycker!