Deshazte de tu cola de caballo para este tutorial de updo de 2 minutos

Ditch din hästsvans för denna 2 minuters uppdateringshandledning

Ditch din hästsvans för denna 2 minuters uppdateringshandledning

Lyft handen om du blir uttråkad av din vardagliga hästsvans? Jag slår vad om att du letar efter nya sätt att forma håret på. Jag såg detta på en vän nyligen och det såg så elegant ut. När han visade mig hur det är gjort kunde jag inte tro att det var så snabbt! Allt du behöver är ett elastiskt huvudband; det är perfekt för tjejer som inte har särskilt långt hår.

2 minuters uppdateringshandledning |  HelloGlow.co

Det är också perfekt för tjejer som vill undvika att använda värme på håret. Även om det inte kan förnekas att värmestyling är snabb och bekväm, är det bara inte bra att utsätta håret för skadlig värme hela tiden. Värme rätar ut lockigt hår (eller gör rakt hår lockigt!) Genom att använda värme för att påverka hårets vätebindningar.

Det är dock inte bara vätebindningarna som påverkas, mycket hög värme orsakar fuktförlust och skadar keratin, proteinet som håret är tillverkat av. Medan värmestyling då och då inte är ett brott, är möjligt att överdriva och orsaka verklig skada på håret.

Denna typ av skada manifesteras som delade ändar och tråkigt, grovt hår. Lösningen?

Hoppa över värmestyling!

Allvarligt, lägg ner locktången och ge ditt hår lite kärlek. Medan, ja, det finns några fantastiska hemlagade hårmasker som du kan göra för att återställa fukt i ditt hår, kommer ditt hår aldrig att vara 100% detsamma som det var innan värmestylingen.

Försök att hoppa över någon värmestyling i en månad och ditt hår tack du. Den här stilen på pannband är bra eftersom den faktiskt är två i ett; Först har du en vacker snygg frisyr som ser mycket mer komplicerad ut än den faktiskt är (vinn!).

När du sedan vill släppa håret, säg hej till några vackra värmelösa vågor som På riktigt Det ser ut som att han precis lämnat rummet. Så här visar vi dig hur du gör denna super enkla och super vackra frisyr:

2 minuters uppdateringshandledning |  HelloGlow.co

Hur man gör en uppdatering på 2 minuter!

Sätt på håret elastiskt som en krona. Rulla längden på håret och vrid. Fortsätt sedan tappa håret i huvudbandet tills det sitter fast. Stoppa in sidorna och voila! Och vet du hur elastiska pannband aldrig stannar länge, de bara fortsätter att glida nerför huvudet? Detta håller otroligt bra.

Varför? Eftersom hennes hår är vackert uppdraget och klamrar fast vid sig själv, finns det inga små lösa hårstrån här.

Jag har ett par tips för både den vackraste frisyren och de bästa möjliga vågorna efteråt. De kan ta det från ett jobb på 2 minuter till ett jobb på 4 minuter, men nu när du inte är het styling har du tid.

Spraya först håret med lite vatten innan du vrider och slår det på huvudbandet; Detta gör det lättare för håret att vinka.

För det andra slöser man aldrig bort lite hårspray efter styling av håret. Det hjälper till att förhindra att hår glider ut ur pannbandet, plus det hjälper också håret att få den superfelfria naturliga vågen.

2 minuters uppdateringshandledning |  HelloGlow.co

Vad tycker du? Ganska, eller hur? Låt mig veta om du försöker!