College Fashion

Din fullständiga guide till 4 juli kläder för 2018

College mode

Kläder för 4 juli 2018: Vad man ska ha på sig den 4 juli i år

Jag vet att han Fjärde juli Det är fortfarande ett par veckor kvar, men det är aldrig för tidigt att börja planera dina kläder. Människor gör mycket på denna semester. Till exempel är det alltid en utomhusaktivitet involverad med min familj – vi hade en stor picknick förra året och alla kusinerna hamnade i ett fantastiskt kickbollsmatch innan vi såg fyrverkerierna. Väldigt roligt!

Beroende på dina planer för dagen behöver du en mängd olika Fjärde juli kläder Att välja ifrån. Låt mig hjälpa dig.

(Förresten, jag strävar verkligen efter att lägga till så många halsdukar jag kan i dessa kläder – halsdukar är en av mina favorit sommartrender. Låt oss se hur jag gör det.)

Kläder för 4 juli 2018 – Outfit No. 1:

Fjärde juli 2018 kläder: Blå och röd randig skjortklänning, röda tofsörhängen, gräddfannypack, blå Chambray-sandaler

Produkter: Klänning – Nordstrom, Skor – Shopbop, Bältesväska – Nordstrom, Örhängen – Shopbop

En t-shirtklänning är en så enkel outfit, men du kan få tillgång till och klä den så mycket du vill. Sliderna här ger det en superavslappnad atmosfär, men de hängande örhängen är lite mer dramatiska för att ge outfit en fin balans.

Kläder för 4 juli 2018 – Outfit No. 2:

4 juli kläder för 2018: vita jeans med vida ben, röd bodysuit, bandana, röd väska, röda sandaler

Produkter: Jeans – Nordstrom, Body – Madewell, Skor – Nordstrom, handväska – Bloomingdales, Bandanas – Nordstrom Rack

mig kärlek detta team! Föreställ dig själv på ett fartyg någonstans, kanske i Hamptons. Ser du inte att du bär något liknande? Bodysuit + vida jeans med breda ben + sandaler = avslappnad sommarstil.

Det här är definitivt inte ett kickbollslag som jag gjorde förra året. Vita jeans är inte det mest lämpliga. De skulle vara idealiska för en vanlig grillfest eller för att tillbringa dagen med att gå runt i stan och titta på paraden.

Kläder för 4 juli 2018 – Outfit No. 3:

4 juli klädesidéer för 2018: Rippade utskurna jeansshorts, vit rosett framsida, röd kattögonglasögon, spetsig röd mockaskor, halmväska

Produkter: Shorts – Nordstrom, Top – Nordstrom, Skor – Nordstrom, Solglasögon – Urban Outfitters, Handväska – Urban Outfitters

Jag önskar verkligen att jag hade denna outfit för mig själv – jag försöker fortfarande bestämma vad jag vill ha i år och jag tror att det här kan vara mitt utseende. Lätta tvättjeans och en vit blus är min favorit sommarkombination. Uppenbarligen är det ett bra sätt att hålla sig cool och det är väldigt tidlöst. Avsluta med coola tillbehör som mockaskor och en trendig stickad väska.

Kläder för 4 juli 2018 – Outfit No. 4:

4 juli Outfit Idéer: Vit nedblusad blus, Light Wash Mom Jeans, röd bandana, röda solglasögon, röda innersula sandaler

Produkter: Topp – Nordstrom, Jeans – Nordstrom, Skor – Nordstrom, Bandana – Nordstrom, Solglasögon – Nordstrom

Ser du min poäng? Ytterligare en kombination av lätt tvättad denim och vit topp. Ärligt talat, jag har haft den här toppen i min kundvagn i ungefär en vecka. (Vad är dina tankar? Ska jag förstå?)

Det här är en fantastisk outfit att ha på sig hela sommaren. Jeans med raka ben är bekväma under hektiska dagar och mycket trendiga. Under tiden är en enkel vit blus lämplig om du behöver klä upp dinim lite. Som jag sa vet jag inte vad dina planer är, så det här är en bra allsidig outfit för rummet.

Kläder för 4 juli 2018 – Outfit No. 5:

Idéer för 4 juli-kläder: röd klänning, vit bandana, vit hinkpåse, vita prydda espadriller

Produkter: Klänning – Nordstrom, Skor – Nordstrom, Bandana – Tändstickor, Handväska – Nordstrom

Jag älskar miniklänningar lika mycket som någon annan, men något med midiklänningar får mig att känna mig väldigt majestätisk och lugn. Jag visste att jag ville skapa en annan outfit av en klänning och när jag såg den här röda midiklänningen kunde jag inte gå förbi. Jag kompletterade den med en elegant vit mönstrad halsduk, en hinkpåse och dubbade espadriller.

Vad har du på dig den 4 juli?

Om du behöver fler outfitidéer för den 4 juli, gjorde vi bara ett inlägg om hur vi ska klä oss som en kändis den 4: e, så kolla in det för mer information.

Jag lyckades få halsdukar i tre av fem kläder, det är inte illa alls. Vad planerar du för den 4 juli? Har du redan planerat några kläder? Låt oss veta i kommentarerna nedan.