Atuendos para adultos - Día y noche - Noche de chicas (Noche)

Det här är våra dagliga kläder för jobbet.

College mode

På college kände jag att det var väldigt enkelt att göra olika outfitbyten under dagen: en outfit för klassen, en outfit för mötet med min rådgivare, en stil för yoga, en annan outfit för en fest. Mitt campus var så litet att det var lätt att rusa tillbaka till mitt rum ett ögonblick för att snabbt byta kläder eller justera min smink.

Inte så nu på jobbet. Jag är ofta tvungen att hitta kreativa sätt att klä mig på både arbets- och efterarbeten, vare sig det är en konsert, middag och en drink med vänner eller ett datum med min partner. Och det är inte alltid så enkelt som det låter, speciellt om du arbetar på ett kontor som har en strängare klädkod!

Här är några av mina favorit tips för att klä mig från dag till natt när jag arbetar på ett kontor, plus exempel på dag till natt kostymer för arbete:

Konsert

Dag

Vuxenkläder - Dag till natt - Flickanatt (natt)

Produkter: Läppstift – Sephora, tröja – Nordstrom, Camisole – Express, halsband – Nordstrom, väska – ASOS, Byxor – ASOS, Rollerball – Nordstrom, Flats – DSW

Du har fått biljetter till årets konsert, men naturligtvis är det onsdag för REDSKAPAR. Du bör fortfarande se professionell ut under dagen, men du kommer nog inte ha tid att helt byta kläder innan du rusar ut till arenan.

Håll den lågmäld under dagen med ett par mönstrade byxor, en snygg men ändå mysig tröja och en feminin rosa kavaj under.

Natt

Vuxenkläder - Dag till natt - Datum (natt)

Produkter: Jacka – Nordstrom Rack, Collar – Saks Off Fifth, Camisole – Express, Rollerball – Nordstrom, Lipstick – Sephora, Pants – ASOS, Shoes – Revolve, Bag – Barney’s Warehouse

När det är parat med snygga och glamorösa tillbehör som en läderjacka, mördare röda läppar och glittriga stövlar, blir en mjuk rosa kavaj och mönstrade byxor smala och fräscha – ett perfekt utseende för alla konserter, från en arenashow med såld till en liten punkplats. Om du inte kan spara plats i väskan för en kappa och ett par stövlar, fungerar din backing-kavaj och skrivhälar också bra här.

Var noga med att förvara din dagsväska och tröja i din bil eller skrivbord så att du inte behöver oroa dig för att släpa dem runt en fullsatt konsert.

Datum natt

Dag

Vuxenkläder - Dag & natt - Flickanatt (natt)

Produkter: Blus – Madewell, nagellack – Macy’s, ögonskugga – Sephora, örhängen – Nordstrom, byxor – Nordstrom, väska – MANGO, klackar – Nine West

Om du har ett hett datum direkt efter jobbet, underskatta inte kraften i mångsidiga bitar som fungerar bra i både professionella miljöer och flirtiga första date territorium. Knäppta mulor, jacquardbyxor och neutral persikaögonskugga ser elegant ut för styrelserummet, särskilt när de är ihop med kraftfulla bitar som en randig blus och röd ormskinnsväska.

Natt

Vuxenkläder - Dag till natt - Datum (natt)

Produkter: Blus – Nordströmställ, Nagellack – Macy’s, Ögonskugga – Sephora, Koppling – Nordström, Byxor – Nordstrom, Örhängen – Vince Camuto, klackar – Nine West

Mules och byxor själva blir romantiska, men inte alltför uppenbara när de paras ihop med en mjuk rosa rufsad blus, mördare broderad tote väska och hängande silverörhängen. Att packa en full ögonskuggspalett i din sminkväska gör att du kan utöka din neutrala ögonskugga till sexiga rökiga ögon. (Jag menar … titta på den marsalafärgen!)

Förvara din sminkväska, tygväska och extra topp i din dagsväska för en snabb byte i slutet av dagen innan du går till ditt möte.

Tjejkväll

Dag

Vuxenkläder - Dag till natt - Flickanatt (natt)

Produkter: Blus – Amazon, Örhängen – Wolf & Badger, skor – Express, läppstift – Sephora, handväska – Barney’s Warehouse, Cardigan – Nordstrom, Kjol – Macy’s

Även om du inte har utrymme eller tid att göra en fullständig byte av kläder, kan tillbehör göra en tung lyftning på en dag-till-natt-outfit för jobbet.

Här får en vit blus med söt svart slipsdetalj och en flirtig snörning med blyertspennor en rolig, stretchig färg med ett par gula brogues, medan en mjuk grå kardi mjuknar utseendet, vilket gör den här utseendet är perfekt för en ny stil. vårdag på kontoret

Natt

Vuxenkläder - Dag & natt - Flickanatt (natt)

Produkter: Blus – Amazon, Väska – Express, Blush – Sephora, Örhängen – Net-a-Porter, klackar – Macy’s, Kjol – Macy’s

För en dricksdräkt efter jobbet, sätt upp värmen i samma söta topp och knutna kjol med ett par korallkikar, en lavendel axelväska, trendiga silverörhängen och en flirtig persikablush.

Parat med ditt något vampyrröda läppstift för dagen, läser det här makeup-utseendet ungdomligt, roligt och flirtigt, vilket hjälper dig att lyfta ditt dagliga utseende till den perfekta tjejkvällen.

Vad tycker du?

Skulle du bära någon av dessa kläder från dag till natt till jobbet? Vilka är dina tips och tricks för att klä dig både på jobbet och på natten? Låt mig veta i kommentarerna nedan!