Pinceles de maquillaje y sombras de ojos

Det här är vad din favoritmakeupprodukt säger om dig

College mode

Makeupborstar och ögonskuggor

Det finns gott om sminkprodukter på marknaden idag, från silikonsvampar till regnbågens överstrykningspennor till glansiga flytande läppstift. När trender i makeup-communityn kommer och går, Makeupklammer är viktigare än någonsin.

Makeupprodukten du litar mest på (för kom igen, vi har alla en) säger mycket om vem du är.

Under de dagar då ett ansikte fullt av smink verkar som en oöverstiglig prestation, vad är den enda produkten som du vägrar att försumma?

Oavsett om det är mascara, eyeliner eller en ögonbrynspenna som du inte kan lämna huset utan, Din basprodukt bestäms vanligtvis av din personlighet.

Så oavsett vilken sminkprodukt du föredrar framför allt, läs vidare för att ta reda på vad den berättar för världen om dig:

Mask

Lancome Monsieur Big Mascara

Om mascara är din favoritmakeupbas, du är en person utan krusiduller. Du har saker att göra, namn att ta och du vill se bra ut oavsett. Du har redan självförtroendet att ta världen, du vill bara ha vågiga fransar som matchar.

Mascara fungerar i bara ett par slag av trollstav, varför de som behöver mascara varje dag älskar bekvämlighet och effektivitet.

Eyeliner

Urban Decay 24/7 glidande ögonpenna

Oavsett om det är flytande eller penna, om eyeliner är din ultimata grund, gillar du det. få din smink att tala för dig. De olika sätten att applicera din eyeliner innebär att du kan (och göra) ändra din stil från dag till dag, beroende på ditt humör.

Oavsett vad du känner den dagen kommer människor att veta bara genom att titta på dig, så att du kan komma direkt till saken om de saker som verkligen betyder något. De som inte kan leva utan eyeliner har Oklanderlig uppmärksamhet på detaljer och vägrar att göra någonting halverat.

Läppstift

Kat Von D Studded Kiss Lipstick

Läppstift har varit en klassisk häftklammer i årtionden. Om du är någon som behöver läppstift för att känna sig hel, älskar att sticka ut från mängden.

Läppstift används ofta som ett sätt att stämma för hur du vill att resten av dagen ska gå, och det är ett sätt att berätta för andra vilken dag du har utan att egentligen säga det. De som bär läppstift varje dag tenderar att ha vågiga personligheter som bara förstärks av skönheten i en perfekt färgad kruka.

Överstrykningspenna

Maybelline Master Chrome Metallic Highlighter

Att ha överstrykningspenna varje dag indikerar att du har en lekfull och äventyrlig personlighet. Eftersom highlighter tenderar att vara på den mer reflekterande sidan av ansiktet, förmodligen också lämna aldrig rampljuset.

Att ha överstrykningspenna som en daglig häftklammer gör att du (bokstavligen) kan skina på utsidan för att matcha det faktum att du redan glöder på insidan.

Panna produkt

Brow Definer Anastasia Beverly Hills

Om du är som jag och inte kan gå en enda dag utan att sätta på några ögonbryn, tenderar du att vara mer detaljorienterad. Till skillnad från många är du uppmärksam på de små sakerna och ger inte upp någonting förrän jobbet är klart.

Att sätta på ögonbrynen varje dag betyder också att du förmodligen motståndskraftig inför kampen. Om du är en perfektionist och insisterar på att fylla i dina ögonbryn varje dag, ja, du är en frossare för straff.

Läser jag för mycket om smink?

Troligtvis, men vissa personligheters tendens att attrahera mot olika sminkprodukter fascinerar mig. Jag är övertygad om att det finns en stark korrelation mellan hur vi lyckas se utifrån (speciellt dagligen) och vem vi verkligen är på insidan.

En sak är säker: Tills forskare hittar tid att arbeta är den här artikeln det bästa vi har.

Vad är det du Essential makeup häftklammer?