College Fashion

Det här är de enda vårskor som du verkligen behöver i din garderob (bara två par!)

College mode

De enda vårskor du verkligen behöver i din garderob

Dags att packa stövlarna och äntligen få de söta vårskor utanför! När årstiderna ändras är det dags för din garderob att utvecklas också.

Men det finns nu så många stilar av vårskor att det verkar omöjligt att välja rätt.

Sandaler, sneakers, espadrilles, flip flops, hur väljer du?

Som konkursstudenter kan vi inte ha dem alla (även om du alltid kan drömma om det), så det är bäst att gå efter en eller två mångsidiga stilar. (Se mitt inlägg om den ultimata feminina kapselgarderoben för mer information om hur du baserar din garderob på färre, mer mångsidiga plagg.)

Så det är med detta i åtanke som jag rekommenderar vita skor Y Balett tofflor som dina vårskonval den här säsongen.

Varför specifikt dessa två par? Låt mig berätta orsakerna.

Först och främst är båda skostilar absolut klassisk. År efter år har dessa stilar förblivit häftklammer i en sofistikerad avslappnad garderob. De är inte moderiktiga, men de ser alltid trendiga och eleganta ut.

Båda stilarna är också mångsidig. Din balklänning kan åtföljas av bekväma tofflor för en söt och elegant atmosfär. När det gäller ballerinorna, anteckna våra favoritfranska Instagram-tjejer och vagga dem vardagligt med en randig topp och shorts.

En ytterligare fördel med dessa två stilar är att de är några av de mest bekväma skorna som finns. Detta gör dem fantastiska för alla resor du har under våren eller nästa sommar. Njut av din fritid i stil utan smärta av ömma fötter.

vita skor

Vita sneakers är en söt och enkel stil. De ser fantastiska ut med shorts, kjolar, klänningar och vad du än har i din garderob. Tillsammans med detta kan de användas i praktiskt taget alla händelser som kan ingå i din kalender.

När jag väljer en stil rekommenderar jag ett klassiskt canvasalternativ som Converse eller Keds. Jag tycker att dessa är de mest mångsidiga att kombinera med avslappnat och elegant utseende. Men stilar som Adidas Stan Smith är också oerhört populära just nu, för en mer modern känsla.

Tillfällig

Casual och feminin outfit med vita Keds, ljusa jeans, viktoriansk blus, ljusblå kofta och rosa pannband.

Produkter: Skor – Keds, blus – H&M, Jeans – Everlane, Cardigan – J.Crew, pannband – J.Crew

Sneakers är uppenbarligen ganska lätta att forma när man går vardagligt. Men du kan alltid hitta roliga nya sätt att blanda ihop det.

Den här våren, balansera feminin och avslappnad genom att kombinera jeans med lätt tvätt, en feminin blus och sneakers. På en kall morgon, lägg till en pastell kofta för att göra utseendet ljusare.

Elegant

White Keds med Zara sundress, J.Crew pannband och Nordstrom solglasögon

Produkter: Skor – Keds, Klänning – Zara, Solglasögon – Nordstrom, Pannband – J.Crew

Byt ut din eleganta outfit med dina små vita sneakers den här säsongen. Det här är ett så bekvämt sätt att se söt ut för speciella tillfällen, fester, duschar och grader, medan du fortfarande är bekväm.

En sommarklänning, solglasögon och sportskor är den bästa kombinationen!

Balett tofflor

Ballerinor, vad tycker jag inte om dessa skor? De är praktiskt taget en snygg sneaker som på något sätt ser ut av god ton. Skriv upp mig.

Precis som sneakersna kan du designa dem hur du vill. Oavsett om du bär dem under informella sista skoldagar eller formella evenemang där du inte vill ha blåsor, är dessa lägenheter ett måste.

Här är två roliga och söta sätt att bära dem i vår.

Tillfällig

Pretty Spring Shoe Outfit Guide: Sam Edelman Red Ballerinas med J.Crew Striped Top, Everlane White Shorts, Target Wicker Bag och Nordstrom Solglasögon

Produkter: Skor – Saks Off 5th, Top – J.Crew, Pants – Everlane, Purse – Target, Solglasögon – Nordstrom

En franskinspirerad outfit är alltid ett säkert sätt att utforma ballerinor. Så cliche som det kan vara, en randig skjorta och shorts med dessa sneakers är stilren, klassisk och söt. Lägg till en liten korgväska för konsistens och avsluta den med en röd läpp för det ultimata franska tjejutseendet.

Elegant

Sam Edelman röda lägenheter i Unik Vintage prickig klänning, Unik Vintage stråhatt, Unik Vintage vit retro barbie solglasögon

Produkter: Skor – Saks Off 5th, Klänning – Unik Vintage, Hatt – Unik Vintage, Solglasögon – Unik Vintage

Det här vintageinspirerade utseendet är ett snyggt sätt att bära ballerinor i vår. En flirty svart prickig klänning med dessa skor gör ett feminint uttalande. Koppla ihop den med en keps och retro solglasögon för att kanalisera din inre retro Barbie.

Har du dessa vårskor i din garderob?

Vilka av dessa två skor kommer att ersätta dina stövlar i vår?