Tres cajas de Glossier

Dessa produkter håller dina läppar mjuka och smidiga under hela vintern

College mode

Tre lådor med Glossier's Balm Dotcom i körsbär, original och födelsedag smaker placerade på en rosa bubbelpåseFoto av Charisse Kenion på Unsplash

När vintern närmar sig är många av oss särskilt intresserade av att skydda vårt ansikte från elementen för att se till att det förblir hydratiserat och mjukt under hela säsongen.

Medan många människor tenderar att ha komplicerade flerstegsrutiner för större delen av ansiktsområdet, är en avgörande punkt som ofta förbises den känsliga och känsliga läppområdet.

Som tur är, du behöver inte mycket produkter för att lära dig hur du håller dina läppar mjuka och smidiga under vintern.

Jag har gått sönder fyra viktiga läppprodukter Vad använder jag på vintern? (Och resten av året också!). Var och en ser till att mina läppar förblir som friska och hydratiserade som möjligt, oavsett väder ute!

{RELATED POST: Top 5 Lip Balms for Severely Chapped Lips}

Fortsätt rulla för att lära dig allt om dem!

1. Lush Cookie Dough Lip Scrub

Produkt för att hålla läpparna mjuka och friska på vintern: Lush Cookie Dough Lip Scrub

Finns i Lush

Först försökte jag Frodiga läppskrubbar För ett tag sedan, när de fortfarande producerade den läckra smaken av söt och salt popcorn, som tyvärr har upphört.

Jag hittade dock komfort och mjuka läppar i en av märkets nya läppskrubbsmaker, kakdeg.

de söt och unik smak av den här produkten är lite svår att beskriva eftersom den inte smakar som någon kakdeg som jag någonsin har provat. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte behöver sluta fingrarna och äta rakt ur potten. (Ansvarsfriskrivning: Även om produkten ska slickas av läpparna efter att du har skurit, tror jag inte att man äter mycket på en gång.)

Hur använder du det, frågar du? Ta bara en liten mängden från potten med fingret och gnid försiktigt längs dina läppar. När du är klar slickar du överflödet och förundrar dig över dina läppars nyvunna mjukhet.

2. Clinique All About Lips ™

Hälsosamma mjuka läppprodukter: Clinique Allt om Lips ™

Finns på Nordstrom

Om dina läppar behöver lite mer utjämning, särskilt om du ska applicera läppfärgen nedan och vill att den ska fortsätta smidigt, då behöver Prova Clinique All About Lips ™. Ingen tvekan om det; Denna produkt vet exakt hur man håller dina läppar mjuka.

För att vara ärlig är jag inte säker på vad som finns i det här. fantastiskt läppserum eller till och med hur det fungerar. Vad jag vet är att du bara behöver applicera lite på dina läppar för vad Fungerar sin magi på några sekunder..

Trots det relativt höga priset har varje container jag ägt varade i minst sex månader med nästan daglig användningså att du vet att du får dina pengar.

3. Dotcom Brighter Coconut Balm

Glossier Coconut Balm Dotcom för att hålla läpparna mjuka och friska.

Finns i Glossier

Jag har skrivit mer ingående om Glossier’s Amazing Dotcom Balm här och här. Om du saknade dessa saker är allt du behöver veta att dessa vackra all-purpose balsam är den absoluta bomben när det kommer till lugnande torra täppta läppar!

Balm Dotcom finns i många olika smaker. Men mitt favoritval att hålla mina läppar mjuka måste alltid vara Dotcom Coconut Balm. Ha en lite söt smak och färglös nyans, liksom a bekväm och superhydrerande känsla på läpparna.

4.Bite Beauty Agave Lip Mask

Produkter för att hålla läpparna mjuka och friska: Bite Beauty Agave Lip Mask

Finns på Sephora

Den slutliga produkten på listan är Bite Beauty Agave Lip Mask. Denna lugnande och återfuktande mask har en lätt söt doft och en ljus nyans. Det är också ganska tjockt, så du behöver bara använda en liten mängd åt gången.

På grund av dess tjocka konsistens använder jag normalt bara denna produkt på natten innan jag går till sängs för att hålla mina läppar mjuka. Jag tycker också att det fungerar bäst när det används över en läppbalsam eftersom det verkligen hjälper försegla de hydrerande egenskaperna hos den senare.

I skrivande stund är Agave-läppmasken inte tillgänglig för köp online via Sephora eller Bite Beauty-webbplatsen. Detta beror på att Bite Beauty omformulerar alla deras produkter till att vara veganer från och med januari 2020. Men jag planerar definitivt att prova den nya formeln när den går live!

Vad tycker du?

Vilka produkter använder du under vintern för att hålla dina läppar friska? Vilka är dina tips och tricks för att hålla dina läppar mjuka och fylliga? Har du provat några av produkterna i den här listan?

Låt mig veta i kommentarerna!