Estilo de mono de mezclilla con mono de mezclilla desgastado blanco, mono de tirantes de lavado claro y mono halter de lavado medio.

Denim jumpsuit outfits som får dig att kanalisera 1970-talet

College mode

Denim jumpsuit stil med vit distressed denim jumpsuit, lätt tvätt tank jumpsuit och medium tvätt grimma jumpsuit.

LR-produkter: Dolls Kill, Modcloth och Forever 21.

Denimoveraller är häftklammer från 70-talets mode som har återuppstått i modevärlden i sommar. Denimoveraller finns bokstavligen i alla butiker och för en Rimligt pris för. (Vi räknar också långa jumpsuits som en del av denna trend, som vi ser ovan till vänster, men för det mer autentiska retroutseendet föredrar vi typerna med icke-avtagbara remmar.)

Vad vi gillar bäst med denimoveraller är att de är ganska mångsidig. Du kan designa en denimdräkt som passar din stil, oavsett om du ska äta middag, brunch, en konsert eller bara ta en drink med dina vänner.

Nedan finns två sätt att utforma din jeansjacka för lektion och en utekväll med några vänner.

Hur man designar en denim jumpsuit – Class Outfit:

Denim jumpsuit-stil med silverarmband, stjärnband, svarta och rena sandaler, sephora läppstift, guldhöjd och svart mascara.

Produkter: Denim Jumpsuit – Forever 21, Sandaler – Ego, Örhängen – Nasty Gal, Armband – Missguided, Highlight – ELF Cosmetics, Mascara – Too Faced, Läppstift – Sephora.

Den här jumpsuit-looken i jeans är ganska avslappnad – jumpsuiten är utseendets huvudfokus och sedan handlar det bara om att lägga till tillbehör. Forever 21 har den perfekta denim jumpsuiten för tjejer med en budget. Den har söta remmar, en älskling halsringning och knytningar fram eller bak. Egos rena svarta sandaler ser bra ut med jumpsuiten och håller den avslappnad och perfekt för dagen.

För tillbehör, håll bara tillbehör och sminkljus. Istället för att göra vanliga ringörhängen, prova några smala stjärnformade örhängen från Nasty Gal och ett armband som går tillbaka till 70-talets disco. Skönhetsmässigt går en liten mascara från Too Faced långt. Användbar. Avsluta med en ljus brons och neutral läppstift.

Hur man utformar en jeansjacka – Outfit att gå ut:

Produkter: Denim Jumpsuit – Forever 21, Manschetter – ASOS, Wedges – Forever 21, Highlight – Fenty Beauty, läppstift – Sephora, Mascara – Milani Cosmetics, Halsband – Topshop, Örhängen – ASOS, Solglasögon – Amazon.

För att din jeanshortsdräkt ska gå ut, börja med att para ihop biten med ytterligare 70-talsklammer, plattformskilar. Dessa bruna kilar är så mångsidiga för en miljon sommarkläder, vilket gör dem till en bra investering.

Rihanna har precis släppt sina senaste tillskott i sin Fenty Beauty-serie och lagt till sin nya höjdpunkt, Mimosa Sunrise / Sangria Sunset, till det här utseendet får dig att lysa som en soluppgång. ASOS har ett enkelt men sött silverarmband som du kan bära för att komplettera ditt utseende.

Denimoveraller: het eller hmm?

Denimoveraller är raseri i sommar. Oavsett om din jumpsuit är sliten, från axeln eller med spagettiremmar, kommer du definitivt att vilja ha den här biten i din garderob. Kommer du att ha en denim jumpsuit? Kommentera och låt oss veta!